UYARI: Ücretli programlara ait warez, crack, full sürüm, tam sürüm v.b. içerikli bağlantılar vermek yasaktır.
Yeni çıkan yazılımlar, programlar, son güncellemeler.
nod32 kullanın arkadaşlar hiçmi hiç kasmıyo pc yi.çalıştığını bile anlamıyorsunuz.üstelik veri tabanıda çok iyi.netten 593 adet virüs indirdim test amaçlı.tarattım ve 590 tanesini buldu geriye kalan 3ünüde zararlı uygulama olabilir die uyarı verdi.yani hepsini yakaladı diyebilirim.çerçekten çok şaşordım.aynısını kaspersky 2006 da denedim 591 tane buldu kalan ikisine ses çıkarmadı.bende kaldırım nod32 kurdum ve çok memnunum gerek yok kasper mış nortonmuş ne gereği var sistemi kasıyorsunuz.kesinlikle nod32 diyorum kaspersky kadar iyi başabaş gidiyorlar bence...
bende Kaspersky kullanıyorum ve çok memnunum avast diyen arkadaşlara da şunları söylemek isterim avast hiç bi işe yaramıyo .. kesinlikle avast kullanmayın..ben hiç bi faydasını göremedim.. avast kadar işe yaramayan bi program daha önce hiç görmedim..o yüzden en iyi virüs programı... KASPRESKY!!!
kaspersky kullandım fakat online bir oyundan gelen virüsü farkedemediği için bilgisayar 3 kez tamire gitti, avast online oyun oynayanlar için gerçekten iyi
eLeKtrA666
Shadow Knight on Knight Online
I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and the words don't rhyme.. and i will love you - ALWAYS ;)