UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
8 yıldır metalin en ağar türlerini dinliyorum ve bu konuda bilgime güvenirim ama rapta dinliyorum aynı zamanda.Rap'tede çoğu zaman agresif sözler hoşuma gitmiştir
herkes rap ve rockın zıtlığını kabul etmiş gibi...ben aksini savuniyim bari...
rap ve rock bi acıdan birbirlerine cok benzer..ikiside belli zaman dilimlerinde yasananları,toplum yapısını ve yönetilme tarzlarini protesto etmek için yaratılmış yaratılmamıssa bile protesto etmiş mzik türleridir...bu yüzden rap dinleyenlerde rock dinleyenlerde farklı yollarla olsada protest bir yapı içindedir...
ayrıca bence rap ve rock müzik birbirleri ile cok uyumlular..bunuda görenler cok hoş müzikler ortaya cıkarıyor:)
Nasil Yanİ KiraÇ -haluk Levent-ferİdun DÜzaĞaÇ Tan Vazmi GeÇeyİm
BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL