Alinan cevaplar;
- Ask, sevgilimizle aramizda bi sürü kötü sey meydana gelmeden önce hissettigimiz seydir.
- Benim anneannem sirtindan hasta olmustu ve egilemedigi için ayak tirnaklarina oje süremiyordu, dedemin de parmaklari hasta olmasina ragmen anneannemin ayak tirnaklarina hep oje sürüyordu. Bence ask budur.
- Sizin adiniz size asik olan birinin agzindan daha degisik çikar, o size adinizi söyledigi zaman "benim ne güzel adim var" diye düsünürsünüz...
- Ask birlikte yemege gittigimiz zaman sevgilimizin kendi kizarmis patateslerini bizim tabagimiza koymasi ve bizim tabagimizdan hiçbir sey almamasidir.
- Ask, biri sizi ne kadar kirmis olsa da sirf o üzülür diye ona kötü bisey söylememektir.
- Ask çok yorgun oldugumuzda bizi gülümseten biseydir.
- Ask, annemiz babamiza kahve yaptigi zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadinin çok güzel oldugunu kontrol etmesidir.
- Ask her zaman öpüsmektir... Öpüsmekten yoruldugunuz zaman bile hâlâ birlikte olmak ve çok konusmak istersiniz. Benim annemle babam da böyleler.
- Ask, sevgilimiz bisey söylüyorsa yilbasi hediyelerini açmayi bile birakip onu dinlemektir.
- 'Senden nefret ediyorum' dedigimiz birine ilerde asik oluruz.
- Ask sarilmaktir... Ask öpüsmektir... Ask "hayir" demektir.
- Ask sevgilimizin her seyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadas olabilmektir.
- Ask kocamiz çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis'ten daha yakisiklisin" demektir.
- Ask, köpeginizi bütün gün evde yalniz biraksaniz bile eve döndügünüzde size kosup bütün suratinizi yalamasidir.
- Ask, Sevgililer Günü kartlarinin üzerinde yazan seyleri sevgilimize soylemek ama baskalarina söylerken yakalanmamaktir.
- Birine asiksaniz, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yildizlar çikar.
- Eger asik degilseniz "seni seviyorum"demeyin, ama gerçekten asiksaniz hep "seni seviyorum"diyin, hem asiksaniz hem de "seni seviyorum" demiyorsaniz çok ayip.
Olayın özünü kavramışlar gerçekten