[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]
teşekkurler fat .. aslında canım cok SIKKın burada zaman gecırıyorum ne yapayım ya ... hafta ıcı bellı olacak bakalım efor testının sonucu nasıl cıkacak o zaman kac damar tıkalı bellı olur dedı doktor ama anjıyo olacak kesın
[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]
uvv o daha kötü evdekilere söylemek zor olacak galiba.
[/b][/glow][/size]
işe gıdıcem bırazdan da aklım evde olacak herhalde boyle tek takıldıgım olay bu saglıktır hersey zamanla duzelır de saglık ıste tek olay bu.. param yokken gulebılırım.. sevdıgınden ayrıl zamanla alışırsın.. ama saglıgını kaybettın mı yada sevdıklerını kaybettın mı bu cok berbat ya
Evetya Haklisin Ama İŞte HerŞeye RaĞmen Sabirli-soĞuk Kanli Olmak Lazim.
[/b][/glow][/size]