arkdaşlar ben yeni pc topladım AMD athlon 3800 x2 işlemci ekran kartı atı redeon x800 gto ram da normal 1 gb ama nfs de falan 1 saat oynadım mı yavaşlıo yada sağ sola birden atıo yada daha çok hızlanıo oyun oynanmıcak gibi oluyo buna ben bi çözüm bulamadım bana yardımcı olurmusunuz
ilk önce ekran kartının yavaşladığı anlarda ne kadar ısındığına bak elinle tutamıycak kadar sıcaksa, fanlı ise fanının çalıştığından emin ol fan çalışması normal görünüyorsa kartın garantisi hala varken arızaya ver. eğer ciddi ısınmada yoksa güncel driver çekmen gerekiyor olabilir veya softmod driverleri dene
Dostum muhtemelen ısınma sorunu var benzer bi makine bendede var ve most wanted oynarken bile kare takılmıyo o derece yani muhtemelen işlemcinin soğutmasında yada ekran kartının soğutmasında problem olabilir, yetkili bir servise götürmeni öneririm.
Yorumlar Hep Ayni Powerhack Bir Pc Bir Ay Tozu Alinmayinca Parcalar AŞari Isinma Yapar Ve Daha Sonrasi Yanma Her Ay Tozunu Al Bu Cok Onemli Bunu Yapmazsan Yakinda Ekrana Mavi Bir Yazi Cikacak Ve Pc Aninda Kapanicak Bunu Her Defasinda Yapicak Yani Pc Zorlandiginda Bunu Dikkate Almazsan Parca Yanicak Ve Artik O Mavi Ekrani Bile Goremiceksin Dikkat Et