Bu kadar açık yürekli bir konuşma sarı gelin e yakışır gerçekten.
Evet çok iyi anlıyorum, önemli olan aşkı kimin başlattığından çok, insanların ne istediği ve istedikleri şeyler doğrultusunda çaba göstermeleridir.
Her adım mutluluk içinse, mutlu olun inşallah.
Ama bu kadar katı kurallar olmasın hayatta bence. Oluruna bırakmak iyi olmaz mı ve bence güzellikleri yaşamak herkesin hakkı. Ya kapıyı kırıp girerse içeri o zaman da hayır diyebilir misin bilmiyorum ama o kapıdan küçük de olsa bi ışık süzsün derim ben.
atsahipleri eğer bir küheylan yetiştirmek isterse,sadece bir nokta küçüklüğünde ışık sızan bir damda,az yemek çok suyla yetiştirirler tayları.aylarca ışık görmez o tay.Ve çıktığında zaptedilemez,gem vurulamaz bir rüzgar olur...O yüzden ne katık ne ışık.kör sürgülerdir kapımdaki..olurunada bırakmıyorum..eksi birden birşey olmaz.aşk alemin eksi birim ben..
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Asilik katıyorsa yaşama asi olmak, mutluluk katıyorsa kaçmamaktır amacım.
Saygı duyarım, aşk alemi denilen şey bir garip yolculuk zaten; neyin ne olacağı zamana kalmış ve kontrol elde değilse üzülmek de boynunu borcu oluyor işte.
Psikoloji ve hayat felsefeleri bunu söyler; her ne kadar kendi içinde bir başkasıyla yaşasan da aşkı yine sen verirsin kararı.
ya aşkı aşk tadında yaşayıp,yüreklice hizmetinde olmak yoruyor insanı..bende çok yoruldum,öyle geçici laylay lom aşıklardan değilim ben..öle olmayıncada böyle oluyor işte:))
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....