umarım bu mesajımı okursunuz. benim Azerbaycanla hiç bir alakam yok fakat birşey dikkatimi çekti. Hadi siyasiler ABD Rusya korkusundan yakınlık gösteremiyorlar. Ama bizlere ne oluyor. şuan bu yazıyı konya'dan yazıyorum eminim ülkenin dört bir yanından okunacaktır. aynı şey azerbaycan için de geçerli artık elimizin altında böylesi bir alet var. neden yakınlaşmıyoruz yada birbirimize destek olmuyoruz. bizim yaptığımız sadece şiveleriyle dalga geçmek.
Adamların sloğanı ne biliyormusunuz "Biz bir millet iki devletiz"
Neyse dediğim gibi benim yok turancılık yok milleyetçilik falan alakam yok ama sizlerden bir ricam var Azerbaycan'a forumlarımızla sayfalarımızla destek olalım. ben kısıtlı imkanlarla bi yer buldum bi toplist http://www.azlink.info en azından başlangıç olur ve herkes bulduğunu paylaşsın lütfen. ve görüşlerinizi merak ediyorum.
Esasında bizim için ne büyük bir nimet bizimle neredeyse aynı dili konuşan ve bizi çok seven bir millet var bizim umurumuzda değil.
Ben bir azeri olarak, öncelikle bu topiği okumaktan gurur duydum. Belki azerbaycan azerisi değilim, etnik kökenim onlarla çok farklı ama ortada yıllarca sömürge altında yaşamış, baskı ile dillerini konuşmaktan men edilmiş insanlar var...
arkadaşlar yazıktır. 5 gündür girip çıkıyorum acaba bir paylaşım olur da cevap yada herhangi bişey yazılırmı diye ama düştüğümüz hale bakın. size bir örnek vereceğim gerisi boş.
Konu: Bakkal olsanız cama yapıştıracağınız saçma yazılar
Görüntülenme:772
yayınlanma tarihi: benim mesajla aynı
dünya çıkarlar üzerine kurulu.. doğazgazda petrolde azerbaycanda var ve dışarıdan satın aldığımız pek çok şeyde azerbaycanda ve diğer türki cumhiriyetlerde var ama çıkarlar birliği denen birşeyde var.. ama sana şu kadarını söyliyeyim insanlar bilmesede ya da görmeselerde Azerbaycana pek çok konuda el altından yardım yapılıyor ve destek veriliyor... kaptan dediğin ilk önce kendi gemisini kurtarır daha sonra diğer gemiyi çeker ve kurtarır.. kartları akıllıca oynamak lazım. eli açmak için beklenilen kartın gelmesi gerekir... herşeyin bir zamanı var ben eminim zamanı geldiğinde senin istediğin ve arzu ettiğin şeyler gerçekleşecek..
neyse arkadaşlar herkes gene işine baksın. aslında biliyormusun ninni bence bizi uyutmak için uydurulmuş bişey olduğuna inanıyorum derin devlet ve el altından azerbaycana destek olaylarını ama ne yapalım inanmaktan başka yapacak bişey yok.