MTV Ödülü de Yüzükler'e gitti

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

MTV Ödülü de Yüzükler'e gitti

Mesaj gönderen Eternity »

Resim En iyi film Oscarı'nı alan Yüzüklerin Efendisi, MTV Film Ödülü'nü de kazandı. Gecenin olayı ise Carmen Electra'nın Paris Hilton'u dudağından öpmesi oldu.

Mtv Film Ödülleri, cumartesi gecesi düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Ödül törenine moda ve sinema dünyasının ünlü isimleri katıldı. Film dünyasının en eğlenceli ödül töreni olan MTV töreni, yine ilginç olaylara sahne oldu. Gecenin en çok konuşulan olayı, Carmen Electra'nın Paris Hilton'u dudağından öpmesi oldu.

ÖPÜŞEN ÖPÜŞENE...
California'da düzenlenen gecede, en iyi film ödülünü Oscar ödüllerinin de yıldızı olan 'Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü' kazandı. Gecenin olay kadını Electra ve Amy Smart, 'Starsky&Hutch' filmiyle en iyi öpüşme sahnesi ödülüne layık görüldüler. Geceye yalnız katılan Electra, ödülünü almak için sahneye çıktığında, "Normalde insanlar ödülü aldıktan sonra birini öper. Ama ne yazık ki filmdeki partnerim burada değil" dedi ve ödülü kendisine takdim eden Paris Hilton'u dudağından öptü. Fakat Electra'nın tüm çabalarına rağmen ödül töreninde en yoğun ilgiyi 'Kill Bill' ve güzel oyuncuları topladı. Uma Thurman, filmdeki rolüyle en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. Ödülünü yönetmeni Quentin Tarantino ile birlikte alan Thurman, "Quentin bu rolü benim için yazdı" diyerek yönetmenine özellikle teşekkür ettiğini belirtti. Olay film, en iyi dövüş sahnesi ödülüne de layık görüldü.
Resim
KORSAN DA ÖDÜL ALDI
Güzel yıldız Lucy Liu da 'Kill Bill' filminde canlandırdığı rolle en kötü karakter ödülünü aldı. Umut veren oyuncu ödülüne ise 'Freaky Friday' filmindeki performansıyla 17 yaşındaki Lindsay Lohan layık görüldü. En iyi erkek oyuncu ödülünü en güçlü aday olarak gösterilen Johnny Depp 'Karaip Korsanları' filmindeki performansıyla aldı.

Kaynak: Sabah
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 6250
Kayıt: 18-01-2004 13:00

Mesaj gönderen ComiC »

HahahAHahAHah benim adamımda ödül almış..:

En iyi erkek oyuncu ödülünü en güçlü aday olarak gösterilen Johnny Depp 'Karaip Korsanları' filmindeki performansıyla aldı.

O yeter bana. :lol: hehehe

Yaw bu paris hilton olayı da bişeymi! Bende daha fazlası var :P
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
ViNcE_CaRTeR
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 242
Kayıt: 14-03-2004 00:12
Konum: Almanya

Mesaj gönderen ViNcE_CaRTeR »

muahahahhaaaa :lol: ödüll töreni baya bi güzeldi :))) carmen ve paris ise amerika ve dünyada moda haline gelen bir gelenegi tekrarlamişlar diyorum. ikisininde sabıka listesi kabarık.. carmen elektra evlenirken bile sansasyon yaratmişti.. paris hilton a hic girmeyelim.. icinden cıkılmaz... tam psikopat kadın.. herşeyi yapiyo ediyooo... muahahhaa.. başka birşey demiyorum.. sustimm :)
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir