ANKET!!! Kadın,Erkek arkadaşlıklarında kırmızı çizgiler!

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
gargoyle
Quick Friend
Quick Friend

ANKET!!! Kadın,Erkek arkadaşlıklarında kırmızı çizgiler!

Mesaj gönderen gargoyle »

Arkadaşlar hepimizin karşı cinsden birsürü arkadaşı var!Ama bu arkadaşlıklarda sizce geçilmemesi gereken kırmızı çizgiler veya bozulmaması gereken kurallar nelerdir??

Kurallar bozulmak içinmi?Bozulursa aşk mı başlar?Yoksa herşey daha da katı mı olmak zorunda?Bu çizgiler geçildiğinde aşk mı öfke mi başlar?

POWERED BY GARGOYLE
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Kurallar bozulursa aşk başlar, öfkeyi doğurur.Gerçi arkadaşlıklarda kural olmaz.Veya bir çizgi çizmek gerekmez.O çizgiyi koyduğun kişi arkadaşın değildir zaten.Bu gibi kişilerde dediklerin gerçekleşir.Benim fikrim...
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Kullanıcı avatarı
Fable
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Fable »

Çizgilerin geçilip geçilmeyeceği kişiye kamıştır bence, bunu isteyip istemediğine bağlı..
Geçilmek istenen çizginin ardında uzun süre durulamaz zaten :)
Kural da olmamalı bence, yoksa ilişkinin türü ne olursa olsun hep kısır kalır...
[size=100][b][blur][color=darkblue]Ruyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...[/b][/blur][/size][/color]
Kullanıcı avatarı
Necromania_
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Necromania_ »

DiLeMmA yazdı:Kurallar bozulursa aşk başlar, öfkeyi doğurur.Gerçi arkadaşlıklarda kural olmaz.Veya bir çizgi çizmek gerekmez.O çizgiyi koyduğun kişi arkadaşın değildir zaten.Bu gibi kişilerde dediklerin gerçekleşir.Benim fikrim...
bence arkadaşlıklarda biraz kural olmalıdır bu yolla arkdaşlıklar koyulaşır
veronica
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen veronica »

Ben kurallarla yaşamayı sevmiyorum, çok içten ve dost canlısıyım sırf bu yüzden de çok fazla kez yanlış anlaşıldım. Tüm bunlara rağmen herkesin bi sınırı var o sınırları zorlamamak lazım değil mi ama :)
tugaL
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen tugaL »

bence bazı kurallar var. kural değil zaten bunlar arkadaşlıkla, aşkın arasındaki ince çizgidir. kural olarak görmeyin.
mesela bir arkadaşınızı günde 20 kez arar mısınız? ya da buna ihtiyaç duyar mısınız? sorunun cevabı bence hayır, çoğuna göre de böyledir.
onu gördüğünüzde mutlu olmak ayrı, heyecan duymak ayrı. ben kendime kural koyuyorum heyecanlanmayacağım diyemezsiniz zaten, bu kuralla alakasız hislerden bahsediyoruz.
ayrıca şu da var aşık olacağım veya olmayacağım diyemezsiniz bir insana bakıp. yanlış mıyım? o kendiliğinden gelişen bir duygudur. kural falan tanımaz. öfke niçin başlasın? aslında şöyle başlayabilir, karşı taraf sizi sadece arkadaşça görüyorsa öfkeye hazırlıklı olmalısınız.. ama karşı tarafın arkadaşça davrandığı durumlarda aşk çok ender olur, ışık yanmadan yaya karşıya geçerse ya araba çarpar ya da kamyon.. bilmiyorum anlatabildim mi.. kimi kişi kamyon olup, bir daha konuşamayacağınız hale getirebilir sizi, kimisi de bundan basit bir şekilde zevk alabilir, ilgi manasında. birinin kendisini sevmesinden ve kendisine bağlı kalmasından bazı ilginç kızlar büyük keyif alır.. ve bunu acayip kullanırlar.. kompleks sonucu oluşur bu da o ayrı. ah konu nerelere geldi. bağlayayım, arkadaşınızla arkadaşlık yaşarsınız, aşkınızla aşk. bunu siz belirleyemezsiniz, sol tarafta bir et(baktım da kasmış genel yapısı kalbin. pardon. :)) parçası belirler bunu. kontrol edemezsiniz.
[b]Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...[/b]