Dibi olmayan her kuyu sonsuzluk demek değildir,
eğer dibi olmayan bir kuyuya sürüklenmek gibi bir
tabir varsa yanlış seçim, yanlış yol, yanlışlıklar var
demektir. Uyuşma ya da uyuşamama yine kendine
döndürür insanı. Eğer kendi içinde yaşamaksa hüsranı,
o zaman kuyu uzakta değildir !!!
aşk senin kapını çalıyorsa içerdeki sensindir,açmasan kalbine yerleşmez,ama senin aşkın başkasının kapısını çalıyorsa belki o çoktan kapısını başka bir aşka açmıştır..talihin varsa evdedir ve eğer daha talihliysen acı yeni vurmamıştır yüreğine ve yas döneminde değildir.hele birde kapısını çalman için beklediği sensen,kedini köpeğini pantolonunu ceketini duvardaki resmini al git ve hep kal orda:))))
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Aşk bazen kapıyı yumruklar bazen de çekinerek tıklatır. İşte o tıkırtıları -kedidir kedi- diyerek savuşturursan ya da körü körüne pencerede o nun gelmesini beklersen açıkçası anca beklersin. Nerden mi biliyorum, ben pencere kenarını mesken tutanlardandım....
eğer beklediğin aşksa rüzgar sesine bile koşar açarsın o kapıyı:)))gerisi hikaye..gözün yoksa kapıyı götürseler dönüp bakmazsın zaten...ama kapıdaki kararlıysa seni almaya çadır kurar eşiğine elinden geleni yapar,ya ikna eder alır seni,yada pes eder alır havasını:)))
yalın ın şarkısında bir yere takılıyorum hep,
dün sabah erken uyandım,
gittim sana güller aldım,MUTLU OL DİYE...
bu sabah gittiğini anladım ,
ağladım,sana şarkı yazdım SONSUZ OL DİYE...
o kadar güzel ifade etmişki seven insanı..ancak çok seven biri sevdiğini mutlu etmek için ve sonsuz kılmak için uğraşır...şimdikiler uyanıp yatağından bile çıkamıyor öğlene kadar..şimdikilerin alacağı güller bahçesinde,şarkılar notasında solar o vakte kadar:))
sunularımı beğenen arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum,şımartıyorsunuz beni:))
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....