sevgılınız baska bırıyle gorsenız ne yapardınız

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
safakkaygusuz
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen safakkaygusuz »

dövmekle kendimide rezil edeceğime ona bir iki kelime söyler yerin dibine sokarım bi dahda çıkamaz ordan.
Kimse sana senden iyi öğüt veremez. Cicero
tugaL
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen tugaL »

DiLeMmA yazdı:Öyle birini sevmem diyemeyeceğim ben ne yazık ki.Çünkü bunu seçme lüksümüz yoktur.Şahsı önce tanırsın sonra seversin,yanlış mıyım ?
İnsanın yanlış olup olmadığını da
zaman gösterrir aynı zamanda.
her zaman doğruyu bulmak kolay olmaz tabi. fakat en azından benim görüşüme göre, bir insanı tanıdıktan sonra sevme fikriniz bana daha cazip geliyor. aşka inanmamam belki de bu yüzden. bir süre sonra dile gelir aşk. ilk görüşte doğan aşk, hep hüsran getirir. tanımadan sevmek gibi.
başlıkta sevgilinizi başkasıyla görseniz.. diye soruyor. tabi ki yıllar sonra dönüp bakınca, hiç tanıyamamışım diyebileceğimiz insanlarla da beraber olabilir, yanlış seçimler yapabiliriz. seçimlerimizi bazen kendimiz kontrol edemiyoruz, biliyorsunuz.
dilerim ki zaman hep bizim alehimize sonuçlar doğurur. herkes mutlu olur.
[b]Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...[/b]
Kullanıcı avatarı
CaDaLoZJuK
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen CaDaLoZJuK »

ben herhalde sevgilimi görsem bir kızla el ele falan :) önce bir donarım büyük ihtimalle.sonra açılırım.yanına gider kıza bir dakika derim, sonra da eşşeği suya yollarım büyük ihtimalle :) ya da belki de hiç bir şey yapmam gider yanına sana da ancak bu yakışırdı zaten der çeker giderim :P yok ya bu da olmaz ben yatamam gece sonra ..... içime oturur :P çok kötü şeyler yaparım çoookkk :P
hey garson;beni süpürmeden önce biraz ıslat yoksa toz kalkar.....
tugaL
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen tugaL »

CaDaLoZJuK yazdı:ben herhalde sevgilimi görsem bir kızla el ele falan :) önce bir donarım büyük ihtimalle.sonra açılırım.yanına gider kıza bir dakika derim, sonra da eşşeği suya yollarım büyük ihtimalle :) ya da belki de hiç bir şey yapmam gider yanına sana da ancak bu yakışırdı zaten der çeker giderim :P yok ya bu da olmaz ben yatamam gece sonra ..... içime oturur :P çok kötü şeyler yaparım çoookkk :P
gece yatamazsın yapmazsan, ya yaparsan? o anı silebilir misin hafızandan ? ne değiştirir, neyi değiştirir yapacakların ? üzgünlüğünü, kızgınlığını belli ettiğin an onları üzmezsin ki. onlar zaten mutlu.. çok zor bir durum fakat elden bir şey gelmez. bu olayın ardından gülmeyi, önemsememeyi başarabilen kaç kişi vardır, meraklardayım. Allah korusun. kalbim düşününce bile acıdı sanki.
[b]Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...[/b]
tugaL
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen tugaL »

hem bir de kızın suçu ne? hep öyledir. kızdan nefret edilir. bir düşün bakalım, kızın varlığından haberi var mı? olur mu? kim söyler 'benim yedekte bir sevgilim daha var, seninle olmazsa ona döneceğim, nasılsa bekliyor', diye?
ama tabi şöyle bir olayla da karşılaşmışlığım var, çevremde çok karışık kişiler olunca, her olay artık şaşkınlık vermemeye başlıyor. şöyle anlatabilirim, kız erkeğin kız arkadaşı olduğunu bile bile, hiç gocunmadan çocukla beraber bir okul gezisinde, ufak bir kaçamak yapıyor.
şimdi fakültede öğrenci sayısı fazla ama ne kadar fazla, 80 civarı. bunlardan biri bile gidip kıza söylemeyecek mi? söylemez mi? söyledi tabi.
söylenince esas kız naptı?
ertesi gün biriyle bir beraberliğe başladı!!
(bu durumda düşünebilir miyiz acaba, kız da aslında bir nevi aldatıyormuş erkeği, bir günde biriyle beraber olmaya karar nasıl verebilirsin? bu da tartışılır. )
söylenince diğer kız naptı?
o erkekle arasındaki bağı kopardı. oysa o bilmiyor muydu esas kızın varlığını? suçlanacak biri varsa, kim burada? bence kimse.
erkek naptı?
aldattı ya. daha erkek oldu, gerinerek geziyor.
Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

alti ustu sevgililerinizi baska bi kizla / erkekle yanyana gordunuz, sanki baska yanlis bisey yaparken yakaladiniz..insanlar bu kadar mi onyargili kiskanc olur..kimse iyi yonden dusunmuyo.. yazik..
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

Zen yazdı:alti ustu sevgililerinizi baska bi kizla / erkekle yanyana gordunuz, sanki baska yanlis bisey yaparken yakaladiniz..insanlar bu kadar mi onyargili kiskanc olur..kimse iyi yonden dusunmuyo.. yazik..
habiden onu dicektim :)
tugaL
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen tugaL »

el-ele demiş. kimler el-ele gezer? ;) "iyi niyet suyundan kurumuş vadin ıslanacak.", vadimizi ıslattığınız için mersi. :)
Kullanıcı avatarı
rüya
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen rüya »

el-ele demiş. kimler el-ele gezer? "iyi niyet suyundan kurumuş vadin ıslanacak.", vadimizi ıslattığınız için mersi.
tamda ben böyle diyecektim kardeş ellerine saglık
tugaL
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen tugaL »

mersi. ;)