ama hep içinde bi upte kalır ve o kişiyi zaten aldatmış sayılırsınız__!!!
BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.
cok fena aldatirim.hele bide üzgünsem daha beter.yani kise kimseyi üzmesin.hayat tospembe diil.elbet kusulur.ama kacmak diilde üstüne gitmek endorusu.aldatmakta neymişş
SU ATEŞE GALİPTİR AMA SU Bİ KABA GİRERSE ATEŞ ONU KAYNATIR.YOK EDER..
bekleyip görecez arkadaşlar zamanla insan neler yaşar bilinmez ama iradene sahip çıkarsan aldatmazsın tabii aldatmanın çok çeşidi var beyindede aldata bilirsin temaslada yada kalben vs Allah bizleri korusun takıldık gidiyoz nereye
ama hep içinde bi upte kalır ve o kişiyi zaten aldatmış sayılırsınız__!!!
rüya vallahi senin yüzünden mesaj yazarken korkuyorum uptenin ordakı kullanımı içinde bi şeyler kalmasıdır yani....HEMEN KIZMA YA...KORKUYORUM VAALAHİ...
BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.
nasıl kalır yani sonuçta onu gordugun zaman,daha sonradan onu düşünmeye başalasan bile bence karşı tarafa ihanet etmiş olursun yani upteden kastettiğim buydu bence öle sizi bilmem düşünsenize sizin sevdiğiniz insan bir başkasını düşünüyor ne kadar kötü değil mi?
Allaha ŞÜkÜr Yarabbİm ŞÜkÜrler Olsun İlk Defa RÜya İlk Defa Bana Katildi İnanmiyorum...arkadaŞlar Sİzİn Yorumlarinizida Bekliyorum..!!