bencede arkadaşlar kesin konuşmamak lazım neyın ne zaman kımle olacağı hiç belli olmaz kadare kımse engel olamaz ki
BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.
şimdi ruya senın böyle bi şey yapmayacağından nasıl bu kadar emin olduğunu anlamıyorum düşünsene seni dünyada etkileyecek sence tek bir kişi mi var ona bağlısın yani ondan başka kimseyi sevemez misin?
BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.
anlıyorum seni saygı duyuyorum rüya ama ben herkesın böle bi yanlışa düşebileceği kanısındayım...
evet asla aldatmam derim...ayrılmak istiyorsanız gidip söylersiniz ben başkasını seviyorum diye belki karşıdaki kırılır ama aldatmaktan iyidir bence...
evet asla aldatmam derim...ayrılmak istiyorsanız gidip söylersiniz ben başkasını seviyorum diye belki karşıdaki kırılır ama aldatmaktan iyidir bence...