katılmak istiyorum buna. aldatılmadım, aldatmadım, askerde dayak yemedim... hiç yalan söylemem....diyenler çok korkunç insanlardır, bence. bence değil aslında, gördüğüm olaylardan yola çıkarak söylüyorum bunu.
bir insana güvenmek neden bu kadar zor ki? canımı sıkıyor bu.
[b]Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...[/b]
Gürz yazdı:diyişine bağlı Zen ,genelde aldatanlar- ben asla - diye başlamazlar, daha çok - kendini birde benim yerime koy- diye başlamayı tercih ederler... buda benden sana bir hediye olsun...
sagol ama hediyene ihtiyac yok, 90 yasindaki dedem gibi konustun.. "ben asla.." diye cumleye baslayanlarin cogu yalan soyluyodur..
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
kendini bir de benim yerime koy, diye başlanan bir cümleyle ben henüz karşılaşmadım. empati? sinir bozucu. hiç denemedim. denemem. herkes kendi hayatından sorumludur çünkü.
ve güven konusunda; olumsuzlukları göz önünde bulundurarak da olsa birine güvenmek gerçekten çok güzel. bunu ipi, düşmeyi, kuyuyu düşünmeden yapabilmek de çok büyük özveri istiyor. bunu biliyorum, mersi.
[b]Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...[/b]