ben asla aldatmam diyebilirmisiniz?

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
tugaL
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen tugaL »

katılmak istiyorum buna. aldatılmadım, aldatmadım, askerde dayak yemedim... hiç yalan söylemem....diyenler çok korkunç insanlardır, bence. bence değil aslında, gördüğüm olaylardan yola çıkarak söylüyorum bunu.
bir insana güvenmek neden bu kadar zor ki? canımı sıkıyor bu.
[b]Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...[/b]
Kullanıcı avatarı
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Gürz »

canın sıkılmakta haklı, çünkü güvenmek demek , dipsiz bir kuyuya güvenilenin tutuğu bir iple inmektir... :)
Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

Gürz yazdı:diyişine bağlı Zen ,genelde aldatanlar- ben asla - diye başlamazlar, daha çok - kendini birde benim yerime koy- diye başlamayı tercih ederler... buda benden sana bir hediye olsun... :)
sagol ama hediyene ihtiyac yok, 90 yasindaki dedem gibi konustun.. "ben asla.." diye cumleye baslayanlarin cogu yalan soyluyodur..
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
Kullanıcı avatarı
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Gürz »

yanlış bilinir o konu... yalancılar empatiyi tercih eder, inkarın ispatı gerekir çünkü :)
tugaL
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen tugaL »

kendini bir de benim yerime koy, diye başlanan bir cümleyle ben henüz karşılaşmadım. empati? sinir bozucu. hiç denemedim. denemem. herkes kendi hayatından sorumludur çünkü.

ve güven konusunda; olumsuzlukları göz önünde bulundurarak da olsa birine güvenmek gerçekten çok güzel. bunu ipi, düşmeyi, kuyuyu düşünmeden yapabilmek de çok büyük özveri istiyor. bunu biliyorum, mersi.
[b]Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...[/b]
kiwi
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen kiwi »

ben gercekten sevdıgım bırını aldatmam
Kullanıcı avatarı
rüya
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen rüya »

abi kendine güvendinmi aldatılmaz ama aldatılacak vardır bide aldatılmayacak dimi hepsi aynı degil
Kullanıcı avatarı
SarhoS
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen SarhoS »

Aldatmam.
Sıradan Türk genci..
tugaL
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen tugaL »

rüya yazdı:abi kendine güvendinmi aldatılmaz ama aldatılacak vardır bide aldatılmayacak dimi hepsi aynı degil

dört defa okudum ama bir şey anlayamadım. sorun bende mi? cümlede mi? biraz daha açar mısınız? abi kim oluyor?
Kullanıcı avatarı
anelka50
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen anelka50 »

Bence Erkekler Aldatır ama kızlar severse aldatmaz...
Yasaklar İçinde Tanıdım Seni,Sen Bana Yasaksın Ben Sana Tutsak,Elini Tuttuğum Anda Bile Ne Kadar Yakınsan O Kadar Uzak...