Karıştırdığınız bir kavram var birşey hissetmemekle sevilmemek farklı şeyler, atıyorum x takıma yorum yapmamak var benim kendi takımımdan başkası önemli demek var ama sevilmemek burada negatif bir kavram dolayısıyla ne kadar taraftarı olursa olsun taraftarı dışında sevilmiyorsa diğer takımlar sevilmese bile en azından yorum yapılmıyorsa en sevilmeyen takım ünvanını alması mümkün olabilir sadece mantık oyunu ama anketin doğruluğu tartışılır ona birşey diyemem.
zeynep_1114 yazdı:nasıl en sevilmeyen takım fenerbahçe yaa ?? türkiyenin 3/4 ü fenerli iken?
3/4 biraz abartılı olsada en çok taraftarın fenerli olduğu doğru. ama birde işin diğer tarafını düşün. ya fenerli olmayanlar? mani,sada yaşannalr açıkça gösterdi. fb tarfatarı hariç herkesin nefretini kazanmış. oysa bir ts büyüklerden en az tarftarı vardır ama en sevilen takımdır. bence buda önemli.
dJ4 yazdı:Karıştırdığınız bir kavram var birşey hissetmemekle sevilmemek farklı şeyler, atıyorum x takıma yorum yapmamak var benim kendi takımımdan başkası önemli demek var ama sevilmemek burada negatif bir kavram dolayısıyla ne kadar taraftarı olursa olsun taraftarı dışında sevilmiyorsa diğer takımlar sevilmese bile en azından yorum yapılmıyorsa en sevilmeyen takım ünvanını alması mümkün olabilir sadece mantık oyunu ama anketin doğruluğu tartışılır ona birşey diyemem.
evet ama bişey söylemeseler en sevilmeyen fb diye bişey demezlerdi bence. nedne an az ilgi duyulna ts olmasına rağmen en sevilmeyen ts dememişler? bence çok doğru bir anket. fener sadece kendini sevenleri görüyor. kendisinden nefret edenlkeri görmezden geldiği için dahada nefret kazanıyor.