sevgi ve paylaşmak

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
rüya
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

sevgi ve paylaşmak

Mesaj gönderen rüya »

Başımdan geçen ilgin bir anıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir gün kızım bana siz beni sevmiyorsunuz dedi.Şaşırdım böyle bir şeyi nerden çıkardığını sordum,sadece cevap aynı,
-siz beni sevmiyosunuz!dedi
Ona bunun doğru olmadığını anlatmaya çalışır ken, iki numara yani bizim oğlanda aynı saplantıya düşmüş.
Birdi iki oldular ne söylesem anlamıyorlar.Bozuk kaset gibi beni sevmiyorsunuz diyorlar.
Düşündüm taşındım aklıma bir fikir geldi.Sevgiyi görsel olarak anlatmalıydım.Ama nasıl!
İşten eve gelirken 4 tane mum aldım.Çocuklara deney yapalım mı diye sordum.
Söylemeyi unuttum arasıra deney yaparız biz.Aynı anda ikiside yapalım dedi.
Bir anda duygu yogunlugundan kurtulup normal oldular.Ne deneyi yapacağız dediler-SEVGİ dedim
uzatmadan havanın iyice kararmasını bekledik beraber.4 mumu aldık,1bendim 1 eşim digerleride iki kardeşti.
mumların boylarını kısaltık önce küçük oldukları anlaşılsın diye.
mumu yaktım.digerini onun ateşiyle ve sonra çocuklarınkinide sıraylabüyügün küçügün yaktık.Alev gittikçe büyüdü eksilmedi.Sevginin paylaştıkça büyüdüğünü ogün öğrendiler.Bir daha beni az onu çok seviyorsun sözünü duymadım.sevgi paylaşarak büyür ve etrafa artı elektrik saçar herkez mutlu olur
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
jok3r_88

Mesaj gönderen jok3r_88 »

Allah mutluluğunuzu arttırsın.Sevgiyle kalın ailece.
82gokhan

Mesaj gönderen 82gokhan »

sevgi paylaştıkça büyür... ay bunlar pek tatlı :mrgreen:
allah uzun ömürler versin...
Kullanıcı avatarı
rüya
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen rüya »

gokan sende dene çok güzel bir deney.
Sonra lazım olabilir saplantısı olanlara bir şey anlatmak zordur.Hayat tecrübesi bunu alt eder
82gokhan

Mesaj gönderen 82gokhan »

olursa birgün denerim teşekkürler :blink: