Hosting firmamıza yapılan hack saldırılarını kınıyoruz.Saldırganlar veritabanındaki dosyaları ve sitemizdeki index dosyalarını değiştirip kendilerinin reklamını yapıp meşhur olmaya çalışmışlardır.Tabi böyle kınamakla insan dahada meşhur oluyor.En iyisi biz onları kendi çaplarında meşhur edelim sevinsinler
Ben sizin hosting firmanızı uçuruken yanımda olanınızmı var ulen ben yaptım ne olcak alla alla kızdırmayın beni. şimdi işi gücü bırakır tüm hosting firmalarını göçertirim sondan sonra ağ paylaşımızda mesajlaşırsınız ulen öptüm janlarım . Nefret mucuk janımcım.
huzun öptüm janım orda hızlı üye olmuşsun ama lamerlik ile geyik arasındaki farkı öğrenememişsin neyse önemli olan bu değil zeti. benim orda yapmak isteidğimi nalıyan anlamıştın bu arada dipnot:kilahmet lem olm bana ula yoksun ortalıklarda irc yı bırakmışsın forum gülü olmuşsun özledim snei görüşelim. latin_lower@sanalworld.com
Latin yazdı:huzun öptüm janım orda hızlı üye olmuşsun ama lamerlik ile geyik arasındaki farkı öğrenememişsin neyse önemli olan bu değil zeti. benim orda yapmak isteidğimi nalıyan anlamıştın bu arada dipnot:kilahmet lem olm bana ula yoksun ortalıklarda irc yı bırakmışsın forum gülü olmuşsun özledim snei görüşelim. latin_lower@sanalworld.com