1 metrelik sopayla eğitim!..

Eğitim hayatımıza dair her şey. Anılar, düşünceler..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

1 metrelik sopayla eğitim!..

Mesaj gönderen Eternity »

Bolu İzzet Baysal Anadolu Teknik Lisesi'nde öğrenciler, arkadaşlarını 1 metrelik sopayla döven öğretmenlerini kameralı cep telefonuyla görüntüledi.

Bolu İzzet Baysal Anadolu Teknik Lisesi kimya öğretmeni N.K.'nın, bir öğrencisini sopayla dövmesi, diğer öğrenciler tarafından görüntülendi. Derste öğrencinin üzerine sopayla yürüyen N.K, daha sonra öğrenciye peş peşe vuruyor. Diğer öğrenciler ise öğretmenlerini kollarından tutarak engellemeye çalışıyor.

Dayak yiyen öğrenci ise, kaçmaya çalışmasına rağmen öğretmenin hışmından kurtulamıyor. Görüntüleri izleyen Bolu Valisi Ali Serindağ, okullarda şiddete karşı olduğunu dile getirerek, "Olayla ilgili hemen araştırmaya başlıyorum. Eğitime çok önem veren biriyim. Eğitim kurumlarında şiddete karşıyım. Konuyla ilgili araştırmayı hemen yapacağım" dedi.

Haber 3
Ninni

Mesaj gönderen Ninni »

olayda bahsi geçen öğretmen ya ceza alır ya da başka bir şehre yollanır. sonuçta bu işten ekmek yemeğe devam eder. görevden atılması gerekir bence. ibret-i aleme rezil edilmeli.. çok gaddarca karşılayanlar olabilir söylediklerimi ama aileler çocuklarını okulda dayak yesinler diye yollamıyor eğitim alsınlar diye yolluyor. eğitim veren bu zihniyetteki öğretmen yaftalı eşeklere ihtiyaçları yok bu öğrencilerin..
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Mesaj gönderen Eternity »

ben de hatırlarım cetvelli sıra dayakları yediğimiz günleri ama 1 metre yemek hiç nasip olmadı. :)

okullardaki şiddetin bir boyutu da bu. öğrenci öğretmeni döver, bıçaklar, öğretmen de öğrenciyi bu hale getirir. okullar okulluktan çıktı, savaş meydanına döndü vesselam.
jok3r_88

Mesaj gönderen jok3r_88 »

Dayak atmak çok kötü bişey ama öğretmen açısından da olaya bakın bi.O kadar tabir-i caizse cahille uğraşıyolar.Yine de çok sabırlılar.Ama tekrarlıyorum yaptığını tasvip etmiyorum.
Ninni

Mesaj gönderen Ninni »

lisedeyken sınıftan bir kızın kafasını tahtaya sadistçe defalarca ve olağanca kuvvetiyle yapıştıran matematik hocasından sonra ne zaman böyle bir haber görsem yada okusam sinir basıyor.. öğrenci şiddet uyguladığındaysa sebeplerini arıyorlar. halbuki çok açık -balık baştan kokuyor- ama kokunun kendi içlerindeki meslektaşlarından geldiğini anlayamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar.. ne ekersen onu biçersin diye boşuna dememiş atalarımız.. öğretmenler şiddet ve korku ekerse hasat vakti geldiğinde yakınmasınlar..
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 5943
Kayıt: 24-01-2006 01:40
Konum: Konya

Mesaj gönderen Affedilmeyen »

Biz bazı öğretmenlerimizle arkadaş gibiyiz, seviyemizi aşmadığımız sürece. Bu şekilde derslerde daha verimli oluyor, çekinmeden soru sorabiliyor, daha aktif oluyoruz. Ama böyle bir hocanın karşısında sen ne dersi seversin, ne soru sorarsın. Anca içine kapanık bir insan hâline gelirsin.
Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir