UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
Ben de yaklaşık 10 yıldır profesyonel oıarak bağlama çalıyorum.Ayrıca darbuka,bendir,asma davul gibi bazı halk müziği ritm sazlarını çalıyorum.Amatör olarak da org çalmaya çalışıyorum.
[b]Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz
Eternity yazdı:piyanoya sempatim var, çalabilmeyi çok isterdim.
ama dinlemesi bile büyük bir zevk.
aynen benimde, artı olarak keman'da hoşuma gider onun da yeri ayrıdır bende ...
Eternity sana o zaman piyano tınılarının daha çok yer aldığı trance, elektronik türlerini tavsiye edeyim :: gerçi biraz gürültülüdür ama gürültü algısal bir kavram banada gitar çok gürültülü bir alet geliyo zaman zaman
ben de viyola çalıyorum.3 sene ders aldım son 2 senedir ders alamıyorum bir senesi öss için gitti.tabi bildiklerimi de unutmaya başladım. seneye üniversitede ders olarak alacağım ama.şimdi;viyola nedir?viyola yaylı sazlardandır.görünüşü kemanın tıpatıp aynısıdır,çello ile alakası yoktur çello bacak arasına sıkıştırılarak çalınır,viyola ise keman gibi omuzda çalınır.sesi kemandan biraz daha kalındır.keman sol-re-la-mi diye akord edilirken viyola do-sol-re-la diye akord edilir.benim de viyolayı tercih etmemin sebebi bu,kemandan biraz daha tok bir sesi var.özetle viyola görünüş olarak kemana benzer ama sesi kemanla çellonun arasındadır.uzun zamandır çalmıyorum,özledim çalmayı...ama biraz tembellik var işte,bana disiplin gerekiyor geliştirmek için kendimi.başkası bana demeden artık çalmıyorum.o yüzden asla ve asla çalmayı bırakmayın,sonra toplaması çok zor oluyor.hele öss için bırakmayın,değmez