** Onunla aynı ortamdayken görmezlikten geliyor ama etrafta olmadığı zaman çaktırmadan gözlerin her yerde onu arıyorsa;evet...ONA AŞIKSIN...
** O an yanında seni her zaman güldüren biri daha olduğu halde senin gözlerin ve bütün dikkatin hala ötekinin üzerindeyse;evet...ONA AŞIKSIN..
** Gittiği yerden seni arayacağını söylediği halde telefonun bir türlü çalmıyorsa ve "acaba sağ salim oraya vardı mı?" için içini yiyor da sabırsızlıkla telefonun çalmasını bekleyip dualar ediyorsan; evet...ONA AŞIKSIN...
** Başkalarının upuzun maillerini ondan gelecek kısacık bir not için okumadan silip geçiyorsan;evet..ONA AŞIKSIN..
** Durmadan "hayır,o sadece iyi bir arkadaş" diyorsan,ama bir araya geldiğinizde,o tanımlanamaz çekimi hissediyorsan;evet..ONA AŞIKSIN...
** Ve bu mesajı okurken gözünde biri canlandıysa;işte..ONA AŞIKSIN...
[glow=red][b][color=white]I Love Türkiye[/color][/b][/glow]
bütün yollar ona çıkıyorsa,bütün uykulardan ona uyanıyorsan..onsuzluğu düşünmeye bile tahammül edemiyorsan,kaybetmemek için sıkı sıkıya yüreğine bastırıyorsan,paylaşamıyorsan........sen adam gibi aşıksın...............................................
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
insan çocuğunuda birşey denildiğindede hemen koruma moduna geçiyor:))))özele indirge detayları...çok genelde kalma be nefretim.yeteri kadar tecrüben war...war dimi:))
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....