Enter The Matrix

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Enter The Matrix

Mesaj gönderen taNGo »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Gerek felsefesiyle gerek görsel efektleriyle milyonları etkisi altına alan ilk filmi gişe rekorları kıran, kitabı çıkan (Matrix ve Felsefe) ,giyim tarzı oluşturan,Türkiye de bile tartışma konularına neden olan matrix serisi sonunda oyun dünyasına’da girdi.

Film oyunları genelde vasatın üstünde olmamıştır ama Enter The Matrix Gerek görsel açıdan gerek oynanırlık açısından en önemlisi demosun’da söylendiği gibi oyun dünyasına getirdiği yeniliklerle gerçektende kaliteli bir yapım hele ki action oyunlarında ki son hayal kırıklılarımızdan sonra bu oyun bize ilaç gibi gelecek gibi

Bu başarılı yapımın arkasında iki dev firma var 1.’si Atari inc ki bilmeyen yoktur katı yağa nasıl sana yağı diyorsak oyun konsolları da yıllarca atari olarak anıldı :) 2.ci firma ise Shiny

MDK 1 ve 2, Messiah ve Giants gibi oyunlarla kalitesini kanıtlamış bir firma.

Genel Olarak

-Oynayanların bu oyunda grafiklerini tek beğenmeyeceği bölüm araba ile oynadığımız bölüm.

-Çoğu oyunda olduğu gibi baş karakterler daha detaylı çizimlere sahip.

-Focus efekti oyunun temel taslarından duvarda yürürken silah kullanmak, kurşunlardan kaçmak daha yükseğe zıplamak yani Trinity’nin unutulmaz tekmesi, kısacası filmde ne varsa oyunda da yapabiliyoruz.

-Dövüşler değme oyunlara taş çıkaracak kalitede.

- Metal Gear Solid oynayanları tatmin edecek -düzeyde taktiksel aksiyonlar.

-Film ile birebir gelişen senaryosu var.

-Sesler de genel olarak başarılı.

-Hacking mode da oyunla gelen yeniliklerden.

-Filmdeki karakterlerden Niobe (Saç stili de moda olurmu acaba ?) veya Ghost ile oynayabiliyoruz.

-Baş belası Ajanlara pek yaklaşmayın derim.

Bu aralar en çok satan oyunlardan biri olan Enter The Matrix boş bir oyun değil bence kaçırılmaması gereken bir yapım. Herkese İyi Oyunlar….

[ resmi görüntülemek için tıklayın ] [ resmi görüntülemek için tıklayın ] [ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Kaynak: Antikoyun
Dreams
JoviaLBoY
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

Mesaj gönderen JoviaLBoY »

yaf ben zevk alamadim ya hareketleri zorlanmadan yapiyorsun Ben mortal kombat oynarken fatality yapacam diye klavyeyi kirdigimi hatirliyorum :twisted: shifte basiyon tikliyon ohoo oyuncumuz şov yapiyo! (galiba oyun mazoisti olmusum)
[scroll][blur]Her zaman iyiye...[/blur][/scroll]
Kullanıcı avatarı
SeTH
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen SeTH »

ben bitirdim bu oyunu. basit ve zevkli bi oyun. aslında sadece 3. filmin fragmanını izlicem die oyunun bitirmeye kasmıştım. ama filmin resmi sitesinde yayınlandı zaten fragman.Gerçekten yenilikler bakımından şahane bi oyun olmuş. Combo hareketleride çok kolay. Oyunda kolay gelsin derim sizlere. Gerçekten çok zevkli bi oyun.
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

vallaha play station 2 de bu oyun gerçekten çok güzel oynanıyor.Bilgisayarda fazla zevk almadım ama play station 2 de başından bi türlü kalkamıyorum :)
Dreams
JoviaLBoY
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

ilk fırsatta ps2 de oynamaya çalışacağım ben pc de hiç zevk almadım
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

Bu oyun ge-force2 ve yukarısı bir ekran kartı istiyor.Pcye yükleyim dedim kafayı beyni yiycektim nerdeyse sinirlerim bozuldu kıracaktım pc yi.Adamlar hep yeni çıkan ekran kartlarına göre oyun yapıyorlar.Tabi onlara göre hava hoş dolar üzerinden satıyorlar ekran kartlarını biz Türkiyede alamıyoruz.Çoğumuzun gücü yetmiyor.Eski ekran kartımızda öyle elimizde kalıyor.E hadi son çıkan kartları aldık diyelim.Bundan 5-6 sene sonra gene yeni bir model çıkacak.bu sefer ona göre yapacaklar.Kimse bizi düşünmüyor.Herkes kendini düşünüyor.Bu oyunu oynayabilenler gerçekten çok şanslılar.Oynayamayanlar ise ortada kalıyor.Birde 4 cd oyun.Hevesle alanların hevesi kursağında kalıyor.Boş işler bunlar gerçekten firmayı kınıyorum.İnşallah bu yazdıklarımı okurlarda anlarlar insanların neler çektiğini.
Resmen Exit The Matrix olduk.
Dreams
JoviaLBoY
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

arkadaşım 5-6 sene diyorsun ben sana katılmıyorum bence 5-6 ay olmalı off off ne yapacağız biz :|
Kullanıcı avatarı
S3RK4N
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen S3RK4N »

aranızda online oyun oynayan var mı?