Kurtlar Vadisine ABD tepkisi

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
Nefertiti
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Nefertiti »

filmde sadece kişiler hayal ürünü..eğer hatırlanırsa olaylar tıpkı birsüre önce gerek basının kameralarına gerekse amatör kameralara yansıyan ve tv'ye aktarılan olaylarla aynıdır...Amerika da birçok ülkeyi ve o ülkenin vatandaşlarını kötüleyen filmler yapmıştır..Ama açıklama istense ne diyecekler? "amaaan sadece hayal ürünü bir senaryo, sadece bir film..takmayın bu kadar.." diyecekler tabii ki...Kimse kimsenin damarına basmasın...
gerçeği yansıtmıyor diyecek varsa buyursun....

saygılarr
Tırtılın "Dünya'nın sonu" dediğine, Usta "Kelebek" der...
hellena
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen hellena »

alışmışlar ya kendi filmlerinde sürekli kendilerini yüceltmeye ve kurtarıcı melek rolünü o kadar benimsemişlerki tepki veriyorlar...
valla paşa paşa izleyecekler...
dünya çok gördü ABD yi Irak ta...!!!
melek gibiler!!!

:):)
hellen@

Hayatıma giren herkese, yaşanmış her şeye
Teşekkürler, büyüyorum sizinle........
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

"onlar size duymak istedikleriniz söylüyor, görmek istediklerinizi gösteriyor" ... peki onlar kim ? ne yazık ki o kadar etki yapan bu film de o cevabı veremiyor ...
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Eternity »

atv ana haber'i izleyeniniz oldu mu bilmiyorum. amerikalı bir aileyi alıp filmi izlettiler. aile, filmin tamamını izlemeye dayanamadı ve bir hışımla salondan çıktılar.

-filmdeki anlatılanlar yalanmış,
-amerikallar barışçı bir milletmiş,
-asla savaşla işleri olmazmış,
-mış mış da mış mış.

amerikan halkının birçoğunun dünyadan habersiz yaşadıkları bilinir, ki bunun en somut örneği Bush yönetimini tepelerinde barındırıyor olmalarıdır. olan bitenden habersiz olmaları sebebiyle ve elbette ki kendilerince milliyetçi tavır almaları yüzünden, tepki vermeleri normal. lakin, gerçekler acıdır.

ben filmi izlemedim, belki izlerim. anlatılanlar gerçek ya da yalan, en gerçek olan ise başlarına çuval geçirilen askerlerin lekesini temizleyememiş olmamız. bir filmle verilen cevap beni tatmin etmez.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Eternity yazdı: ben filmi izlemedim, belki izlerim. anlatılanlar gerçek ya da yalan, en gerçek olan ise başlarına çuval geçirilen askerlerin lekesini temizleyememiş olmamız. bir filmle verilen cevap beni tatmin etmez.
+1

+

Amerikalı'lar aynen dediğin gibi kendilerini çok zengin zannediyorlar ama bu derenin suyu nerden kimin sırtından geçerek geliyor hiçbiri bilmez, bilmemeleri için de herşey yapılmakta, Amerika'nın felsefesi herzaman şudur bizi yenemiyorsan bize katıl, katılmayan olursa bedelinin ağır ödetir çünkü ama nereye kadar ödetebilecek nereye kadar gözleri bağlayıp, çuvalları geçirebilecek hep beraber göreceğiz ...
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen dj_gokhan »

kısacası amerikanlar gerçekler ortaya çıktığı için tepki gösteriyorlar....
Kullanıcı avatarı
Ceka09
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Mesaj gönderen Ceka09 »

Amerika kendini bişey sanmasın onlarda bizi kötüleyen çok flim yaptı.Ama tabi herifler bi atom bombası attılarmı herkesin azına tıpayı tıkar ama yinede amerakın kendi hakksız onlarda o kadar Türkiye karşıdı flim yaptılar. :x
[img]http://www.myehost.de/resim/images/RIM03264.gif[/img]
[b][color=red]MclaRen4£ever[/color][/b]