Kullandığım parfümden aklıma gelmi$ti bu nicki kullanmak Bende nick bulamamı$tım kendime ve ilk aklıma gelen kar$ımda duran parfüm $i$esine bakarak bulduğum Eternity olmu$tu
Türkçe anlamlarınıda severim, sonsuzluk ve ebediyet (be$ nokta)
ben nete ilk defa bi internet cafeden girmistim. yanimda ozamanlar icin cok sevdigim bi kankim vardi ve o bana hep prenses2 derdi prenses1 kiz kardesiydi. nete girerkende o yazmisti bu nicki iste bana bende oyle devam surdurdum
The fact that we have enemies, demonstrates clear enough that we have earnings
bizim orada bi düğün alayı vardı.sabah sabah kafamı şişirdiler. gittim, "dağılı lan!" dedim. düğün alayını bozdum. o gün bu gündür namım alaybozan olarak anıldı.
Ben cocuklugumdan beri asiri bir Deniz tutkunuyum.. Benim yegane a$kimdir kendisi..
{ Olmaz demeyin ; ev esyalarimdan, ( bazen ) giyimime, bana es dosttan hediye edilenlere degin ( onlar bunu bildiklerinden ), hatta misal kullandigim temizlik ürünlerine degin, herseyde ' Deniz ' vardir }
Yani demem hep bir parcasi olsun isterim bende.. ' Marti ' olarak anilisim bundan.
bişi bulamadığım için nOnE yaptım anlamını sülememe gerek yok heralde:)
[glow=siyah][color=gri]Bu Dünyada Yaşadıkça Sawaş, Yoksa Seni Mahvederler Yawaş Yawaş, AL Eline Mikrofonu Ve Saydır Kelimeleri, Düşmanına Anlat Seni Yenemiyeceklerini...[/color][/glow]