$imdi millet çıkıp Olur yada oLmaz dese ne olucakki ? İnsanın kendisine bağlı olan bişey bu oLmaz istiyen oLur hatta oLan çok var cevremde yada tanıdığım insanLAr arasında demek ki oLuyormu$..Senininde cevrende vardIr boyLe biLdiğin kişiLer beLkide sende olmu$sundur bence oLur yani bende oLdum oLmasaydim diebilirim. benimki bir kere kaza ile oldu!
[glow=darkbLue][b]Martılar ağlardı çöplüklerde,
Biz seninle gülüşürdük.
Şehirlere bombalar yağardı hergece,
Biz durmadan sevişirdik.
Acımasız olma şimdi bu kadar,
Dün gibi dün gibi çekip gitme. [/b][/glow]
[glow=darkbLue][b]Martılar ağlardı çöplüklerde,
Biz seninle gülüşürdük.
Şehirlere bombalar yağardı hergece,
Biz durmadan sevişirdik.
Acımasız olma şimdi bu kadar,
Dün gibi dün gibi çekip gitme. [/b][/glow]
bence olur ben hiç olmadım ama çevremdekiler ha bire sanal alemde birilerini bulup aşık oluyorlar fakat bazı sanal aşklar var çok kalıcı oluoyr bazılarıda uçarı gelip geçici ne bileyim sanalda aşık olanlar hayatın tadını çıkarmaya bakın
Tabiki olmuştur.. Sanal çıkıp evlenen insanlarda var tabi... Ama bazılarıda çok farklı tabiki..
Sanaldan tanışıyorlar sanaldan çıkıyorlar birbirlerinin yüzlerini hiç görmedikleri halde a$klarina devam eden insan sayisida cok suan sanal ortamda.. Bu bence yanlış.. Kameradan gormek ne kadar cazip gelir o 2 insana bilemem ama.. Buluşmadan , Konuşmadan , Görmeden bence olmaz..
He bende sanaldan tanıdıgım insanlar şuan beraberim.. 5 senedir arkadasligim vardi ve 1.5 senedirde beraberiz.. He ne oldu birbirmizden uzakda kaldık ama ilişkimizi sanal dışında ya$adık.. Buluştuk sürekli gezdık tozduk ve suanda devam ediyor ( nazar degmesın)..
Sanaldan tanışıp evlenenler bile var... Bu normal bir şey.. Kısmetmı kadermi denir bilinmez..
Ama yukarıdada belirttigim gibi Sanaldan çıkıyor mesela hep sanal hiç buluşmadan 1.5 2 sene beraber olan insanlarda var bunlar bence yanlış.. Ee buluşucaklar bunlar belki buluştugunuz zaman o insanın tipini beyenmıceksınız davranısları sıze yanlıs gelicek.. Yada o sizi beyenmicek bunlar olagan seyler.. Eğer sanaldan ilişki yaşıyorsanız sizin için ciddi 1 seyse ztn buluşursunuz eğer ciddi değilse o insanıda kendınızıde kandırıp bosuna gunler gecirirsiniz buda sizin kaybınız olur ztn
Aslında zor ama gerçek.Bende aşık oldum.Gerçi artık sanal değil.6 aydır da seviyorum Valla kim derdi ki aradığım aşkı sanalda bulcam die ama oldu bi kere..
Kısacası inanırım
[align=right][size=75][glow=purple][b][color=black]$ehzademe yakı$ır tek sevgim..[/b][/glow][/color][/size][/align]
[color=black][glow=blue][size=75][b]ღ mStf.m ღ[/b][/size][/glow][/color]