Cnbc-e ‘Altın Küreler’de iddialı.

Televizyon'da izlediğimiz reklamlar, programlar ve diğerleri
Cevapla
Kullanıcı avatarı
dEEp
Super Friend
Super Friend
Mesajlar: 557
Kayıt: 18-09-2004 04:30
Konum: İstanbul

Cnbc-e ‘Altın Küreler’de iddialı.

Mesaj gönderen dEEp »

Amerikan sinema endüstrisinin en prestijli ödüllerinden olan ve hem sinema, hem de televizyon dünyasının heyecanla beklediği 63. Altın Küre Ödülleri, Los Angeles’ta yapılacak bir törenle sahiplerini bulacak.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]


Emmy’lerle birlikte, televizyon dünyasının en çok önem verdiği ödüllerden Altın Küreler’in bu yılki adayları arasında CNBC-e’nin sevilen dizileri de var. Los Angeles’ta yapılacak Tören, 16 Ocak gecesi saat 03.00’ten itibaren CNBC-e’den canlı olarak izlenebilir.


Televizyon kategorisinde en çok adaylıkla başı çeken ‘Desperate Housewives’ dizisi geçtiğimiz yıldan beri CNBC-e’nin en çok izlenen dizilerinden biri. Toplam 5 adaylığı olan dizi, En İyi Müzikal ya da Komedi Dizisi dalının en güçlü favorisi.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
'DESPERATE HOUSEWIVES'


Başrol oyuncularının her birine Müzikal ya da Komedi dizisi kategorisinde En İyi Kadın Oyuncu dalında adaylık kazandıran dizinin ikinci sezon bölümleri de en az ilk sezon kadar ilgi topluyor. Geçen yıl Teri Hatcher’ın kazandığı ödülü, bu yıl kimin kazanacağı ise en çok konuşulan konulardan.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
'ROME'


Henüz ilk sezonunda büyük bir ilgi toplayan ‘Rome’ ise HBO’nun bu yılki en iddialı yapımlarından. 1 Ocak’tan itibaren CNBC-e’de yayınlanmaya başlayacak olan dizi, En İyi Drama Dizisi dalında Altın Küre için yarışacak. Antik Roma’da yaşanan entrikaların anlatıldığı dizinin başrol oyuncularından Polly Walker da Drama Dizisi kategorisinde En İyi Kadın Oyuncu dalında aday oldu.

CNBC-e’nin 2006 sürprizlerinden biri olan ‘Prison Break’ adlı dizi de yine En İyi Drama Dizisi dalında Altın Küre’nin güçlü adayları arasında. Bu yıl ABD televizyonlarının en çok ilgi çeken aksiyon dizisi olan ‘Prison Break’in başrol oyuncusu Wentworth Miller da, Drama Dizisi kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu dalının güçlü adaylarından biri.

Yılın en sevilen komedi dizilerinden biri olan ‘My Name is Earl’, CNBC-e’nin 2006 yılında yayınlamaya başlayacağı bir başka yeni yapım.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
'MY NAME IS EARL'


Başrolünü Jason Lee’nin oynadığı dizi, hem En İyi Müzikal ya da Komedi Dizisi dalında, hem de Müzikal ya da Komedi Dizisi kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu dalında aday.

Öte yandan, Jason Lee’nin rakipleri arasında CNBC-e’nin sevilen simalarından ikisi var.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
'SCRUBS'


‘Scrubs’ dizisinin sevimli başrol oyuncusu Zach Braff ile ‘Two and a Half Men’den Charlie Sheen müzikal ya da Komedi Dizisi kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu dalının bu yılki güçlü adayları.


[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
'TWO AND A HALF MEN'


Yaz aylarında yayınlanan ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki batıya göçün anlatıldığı ‘Into The West’ ise En İyi Mini Dizi ya da Televizyon Filmi dalında Altın Küre’ye aday gösterildi. Yapımcılığını Steven Spielberg’ün üstlendiği dizi, bu kategorinin en güçlü adaylarından biri.

ÖDÜL TÖRENİ CNBC-e’DE CANLI
Hem sinema hem de televizyon dünyasının heyecanla beklediği 63. Altın Küre Ödülleri 16 Ocak gecesi Los Angeles’ta yapılacak bir törenle sahiplerini bulacak. Tören gece saat 03.00’ten itibaren CNBC-e’den canlı olarak izlenebilir.



Kaynak : Ntvmsnbc
Ne dava haramisi, ne entelektüel sanat çığırtkanı, ne ütopya devşirmeni. Kuş olup uçtuk semaya..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir