2003 kurulumda sorun

Bilgisayarlar hakkındaki genel sorunlar, almak istediğiniz bilgisayarlar v.b.
myst
New Friend
New Friend

2003 kurulumda sorun

Mesaj gönderen myst »

Arkadaşlar C: ve D: olarak iki partition ayrılmış olan bilgisayarımın C: part. da XP kurulu ,D: ye de bugün 2003 server kuracaktım(cd den) . İlk kurulum demesinde cd den b.sayarı açıp 2003 kur dedim kurulumun ortasında şu hatayı aldım:"spnike.dll was not found copied." Dedim ki cd de sorun vardır ,başka bir windows 2003 Server cd ile kurulum yapmayı denedim bu sefer de yine kurulum tamamlanmadan şu hatayı aldım :
"The file snmpsnap.dll was not copied correctly. The file setup placed on your hard drive is not a valid windows system image. If you are installing from a CD there may be a problem with Windows CD" Cd sürücümde de bir sorun olduğunu zannetmiyorum çünkü daha birkaç gün önce xp kurmuştum burdan.Birkaç kişi ramden kaynaklanabiceğini söyledi (yeni ram eklemiştim bugün b.sayara uyuşmayabilir dedi ama; xp sorunsuz çalışıyor )
Bu sorun hakkında fikri olan arkadaşlara yorumları için şimdiden teşekkür ..Bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun.:)
Kullanıcı avatarı
Jedi
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Jedi »

Setup konfigirasyonunda bir sorun olabilir. Setup'ı default konuma getirip tekrar deneyin.
[b]I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations. [/b]
Kullanıcı avatarı
iDEA
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen iDEA »

2003 server kurlumu sırasında baya ayarlar yapılmakda interneten 2003 kurulumu aratıp ona göre kura bilirisn çünkü ben kurdum ve bir sorun yaşamadım.Ama önce neyi ne yapacağına bak..