bilgisayarını sesle yonetmek isteyen arkadaslar programi download edip kursun gerci bazı komutları tam anlamıyla simdilik algılayamıyor ama ilerde daha guzel olacagına eminim.
Sesle Yonetmekden Kastim Nedir ?
mesela media playeri acmak icin ne yaparsınız ?baslatın yanındaki media player ikonunu tıklatırsınız degil mi?ya da program files vs vs yolunu takip edersiniz.
bu prg da ise sadece sizin vereceginiz bir komut ile acılabilir soyleki siz komutu soyle tanımlarsanız "acıl susam acıl " gibi ,
siz bunu soylediginiz zaman media player otomatik olarak acılacaktır.bunun gibi digerlerine de komutlar duzenlerseniz digerleride otomatik olarak acılacaktır.
yalnız bazı handikapları yok degil prg ın mesela bazı komutları tam algılayamıyor komutlar ne kadar yalın olursa prg ın anlama sansı artıyor.
güzel bir program istenirse bu şekilde bir program yapıla bilinir bu konuyla ilgili ortak çalışma yapmak isteyenler olursa ben varım bir algoritma çıkarıp hazırlamaya koyuluruz yada en azından çalışırız:))))
En azından bir ünümüz olur bu alemde vede herkezin cvsine ekleye bileceği güzel bir yapıt.İsteyen olursa ben buradayım.