Bilgisayarinizi Sesle Yonetin

Bilgisayarlar hakkındaki genel sorunlar, almak istediğiniz bilgisayarlar v.b.
RootCr4cK
New Friend
New Friend

Bilgisayarinizi Sesle Yonetin

Mesaj gönderen RootCr4cK »

http://www.litek.ws/^/index.php?dl=32

bilgisayarını sesle yonetmek isteyen arkadaslar programi download edip kursun gerci bazı komutları tam anlamıyla simdilik algılayamıyor ama ilerde daha guzel olacagına eminim.

Sesle Yonetmekden Kastim Nedir ?
mesela media playeri acmak icin ne yaparsınız ?baslatın yanındaki media player ikonunu tıklatırsınız degil mi?ya da program files vs vs yolunu takip edersiniz.

bu prg da ise sadece sizin vereceginiz bir komut ile acılabilir soyleki siz komutu soyle tanımlarsanız "acıl susam acıl " gibi ,

siz bunu soylediginiz zaman media player otomatik olarak acılacaktır.bunun gibi digerlerine de komutlar duzenlerseniz digerleride otomatik olarak acılacaktır.

yalnız bazı handikapları yok degil prg ın mesela bazı komutları tam algılayamıyor komutlar ne kadar yalın olursa prg ın anlama sansı artıyor.
Kullanıcı avatarı
PsychopathiCaT
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen PsychopathiCaT »

entersan bı ara denerım.
[b][glow=blue][color=white][size=67]I Love You...I'll Kill You!!!!~~bUT I LoVe YoU FOrEver~~[/size][/color][/glow][/b]
Kullanıcı avatarı
bilgisayarisimiz
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen bilgisayarisimiz »

güzel bir program istenirse bu şekilde bir program yapıla bilinir bu konuyla ilgili ortak çalışma yapmak isteyenler olursa ben varım bir algoritma çıkarıp hazırlamaya koyuluruz yada en azından çalışırız:))))
En azından bir ünümüz olur bu alemde vede herkezin cvsine ekleye bileceği güzel bir yapıt.İsteyen olursa ben buradayım.
Kullanıcı avatarı
osoral
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen osoral »

nasıl olacak karedes bu ya nerden komut verecen mıkrofondanmı? yoksa dırek mi? buna bir cvp ver bakalım bekliyorum
Kullanıcı avatarı
bizbizeyiz
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen bizbizeyiz »

linkte bir hata var galiba

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir