Okan'a 50 milyarlık hakaret davası açtı

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Okan'a 50 milyarlık hakaret davası açtı

Mesaj gönderen taNGo »

ResimOkan Bayülgen’in geçtiğimiz cumartesi akşamı yayınlanan "Televizyon Makinası" programında yaptığı yorum, Lerzan Mutlu’yu sinirlendirdi. Bayülgen, programın "Medya Arkası" bölümünde, Yıldız Tilbe’nin sunduğu "Yıldızlar Altında" programına konuk olan Lerzan Mutlu’nun görüntülerine de yer verdi.

Ve onun "Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim" şarkısının "Her şeyimi uğruna ben boş yere mi verdim" bölümünü okuduğu sırada "Kadın şimdi verecek" yorumunu yaptı.

Daha sonra şarkıcının dans ederken iç çamaşırının göründüğüne dikkat çekerek "O zaman ben de pantolonumu indirip herkese pipimi göstereyim" diyen Bayülgen’e kızan Lerzan Mutlu, kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle dava açtı. Küçükçekmece Adliyesi’nde açtığı davada 50 milyar lira tazminat talep eden şarkıcı, "Hakkımda ağıza alınmayacak şeyler söyledi. Hakaret etti. Bunu hak edecek hiçbir şey yapmamıştım. Bu kadar saygısızlık olamaz. Kendisini hem kınıyor, hem de adalet önünde hesap vermesini istiyorum" dedi.

(Kaynak: Hürriyetim)
Dreams
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Re: Okan'a 50 milyarlık hakaret davası açtı

Mesaj gönderen ComiC »

Lerzan Mutlu yazdı:... Bunu hak edecek hiçbir şey yapmamıştım...
bu bölüme katılmıyorum herşeyin bir nedeni vardır. kendisi kafa patlatsın düşünsün biraz ondan sonra dava açsın. Okan'ın arkasındayız..
enjoy the silence..
Ninni

Mesaj gönderen Ninni »

okan onu programına konuk etsin koşa koşa gider..... iç çamaşırının görünmesi konusuna gelince zaten bunların bir tek iç organlarını görmediğimiz kaldı...onuda zaten röntgen çektirip dağıtırlar yakında...
Kullanıcı avatarı
KuPe
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen KuPe »

bir kelimesi bile yanlış değil bence..okan bu yaa adam dobra herkes kaldıramaz onun sözlerini..sanki lerzan mutlu bilmiyor başına gelecekleri..madem kaldıramayacan adamı ne gidiyon programına..hiççç
[b][color=#ffff24][shadow=red]I don't wanna die...But I ain't keen on living either..This role I've been given..Not sure I understand!!![/shadow][/color][/b]
Kullanıcı avatarı
eurus
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen eurus »

"En güzel yerim popomdur", "popomla gurur duyuyorum" gibi şeyler söyleyen Lerzan hanım niçin Okan Bayülgen'in bu lafına alınmış? Övündüğü şeyi hiç kullanmıyor mu acaba..?
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Eternity »

ben de bu hanıma dava açarım. insan hiç yarı çıplak gezer mi? bir işi tam yapacaksın arkadaşım. aç hepsini, sen de biz de kurtulalım. tövbe tövbe.
Kullanıcı avatarı
SeLvi
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen SeLvi »

Okan bayülgenle uğraşılmayacağını bilmiyor galiba ..
[b]Kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden, ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden...[/b]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir