Canlı yayında kültür kavgası

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Canlı yayında kültür kavgası

Mesaj gönderen Eternity »

ResimMesut Yar'ın önceki gece Star'da canlı yayınlanan "Tuhaf Şeyler" isimli programında konuklar birbirine girdi. Mesut Yar kavganın "Kültür" yüzünden çıktığını açıkladı

Almanyalı rapçi Fuat ile dört gurbetçi gençten oluşan rap grubu Boys Anılar'ın solisti, canlı yayında kavga etti.

Mesut Yar, gece 02.00 sıralarında yaşanan olayı şöyle anlattı: "Programımda performans bölümü vardır. O bölüme Boys Anılar'ı çıkardım ve şarkı söylettim. Fuat'a 'Biz Türk kültürüne daha vakıfız' gibi sözlerle laf attılar galiba. Gerilimi anladım ve grubu geri gönderdim. Sıra Fuat'a geldiğinde o da şarkısının sözlerini değiştirip onlara laf attı.

Şarkısında grup üyelerine 'kültürsüzler' dedi. O arada grubun solisti hamle yapıp Fuat'ı itti. Ben hemen fırlayıp Fuat'ın önüne geçtim.Yayını kesip 15 dakika sonra devam ettik."

internet haber
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1896
Kayıt: 09-11-2005 23:05

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

Olay buraya yanlış yansıtılmış.Söylediğinin tam aksine Fuat'a altta kalmazsın sen diyerek " gaz veren " Mesut Yar'ın ta kendisidir.Rating kaygısı insanları ne hallere düşürüyor...
Kullanıcı avatarı
Muystafa
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 247
Kayıt: 15-04-2005 06:28
Konum: Guetamala

Hem Kültürsüz, Hemde Seviyesizler?

Mesaj gönderen Muystafa »

Bu boys anılar mıdır nedir bunlar ne ayak yaw hakkaten neci olduklarını anlayamadım.
M&M
Kullanıcı avatarı
eurus
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 30
Kayıt: 09-11-2005 22:41

Mesaj gönderen eurus »

Fuat denen adama uyuz oluyorum, rap yaptığını sanıp habire boş boş laflar çevirip kendini tekrarlıyor. Yaptığı hiçbir şey yok. Boys Anılar denen gruba zaten hiçbir şey demiyorum, Televizyon Makinası'na konuk olduklarında izleyenler varsa ne anlatmaya çalıştığımı anlayacaklardır. Hangi amaca hizmet ettiklerini anlayabilmiş değilim bu her ikisinin de.
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 6250
Kayıt: 18-01-2004 13:00

Mesaj gönderen ComiC »

Her ne kadar rap sevmesemde toys anıları hiç sevmem. Bu cankan faruk karışımı birşey. Uzaydan inme popçumudur top-çumudur kronun önde gidenleridir. Görüntüleri izlediğimde şok oldum. Fuat gene insanlık etti bi harekette bulunmadı. O cüsseyle dalsa pestilleri çıkardı toysların.

Fuat orda göçebelikten fln bahsederken kültürün gelişmiş olduğunu anlatmak istiyodu. Öndeki biçeşit modacı olayı anlamadı daldı lafa. Fuata cevap hakkı verilmedi. kırolar geldimodacıya yağ çekmeye başladılar. Fuat'a cahil dediler. gene cevap hakkı verilmedi. Sözleriyle laf attılar kırolar dayanamadı kafa attılar. Kimmiş cahil kimmiş medeni acaba?
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
eurus
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 30
Kayıt: 09-11-2005 22:41

Mesaj gönderen eurus »

Boys Anılar komple dalsa (ki dalacaklardı az kalsın) Fuat denen herifi parçalardı. O önden fırlayan elemanın zıplayarak yumruk atışına hasta oldum ben, bundan gayrısını bilmem. Ne boks maçında öyle bir yumruk gördüm ne de herhangi bir kavgada.

Boys Anılar dayak yer diyorsun ama adamların adeleleri yüzünden balon gibi şişmiş oldukları gözünden kaçmış sanırım. Fuat o kiloyla kimseyi dövemez, olsa olsa üstüne oturup ezer.
Kullanıcı avatarı
aaKe
R.Ö.Y. 2. Etap Şampiyonu
R.Ö.Y. 2. Etap Şampiyonu
Mesajlar: 1271
Kayıt: 14-04-2005 22:55
Konum: Çıktın: Karşıma:

Mesaj gönderen aaKe »

Merak etme Fuat'ın arkasında rap camiası var birşey olmaz,orda yapılan saygısızlık tüm rap camiasına yapılmış bir hareketti.Çünkü "Fuat gibi arkadaşlarımız kültürsüz ve cahil oldukları için..." diye cümle sarf edildi.Toys anılardaki elemanların vucüt gelişmişte en önemli organı gelişmemiş...Zaten özür de dilediler mikrofonu almak için hamle yapmış,kışkırtılmışta kendileri...
[size=75][color=grey][b]I found her...[/b][/color][/size]
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir