Patladı!

Futbol ve Basketbol dışında genel spor aktiviteleri.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1896
Kayıt: 09-11-2005 23:05

Patladı!

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

TOSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu özerklik başvurularının bir yıl önce kabul edilmesine rağmen, Bakanlık’tan onay çıkmadığını belirterek, “Bana karşı tavır alınıyor, başarımı çekemiyorlar” dedi


Dosya Şahin’de

Ülkemize Formula 1 ve Dünya Ralli Şampiyonası gibi dev organizasyonları kazandıran Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, özerkliklerinin bir türlü çıkmaması nedeniyle açtı ağzını, yumdu gözünü. Özerklik başvurularının 4 Haziran 2004 yılında kabul edilmesine rağmen, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin tarafından bir türlü onaylanmadığını belirten Tahincioğlu, kendisine karşı tavır alındığını ileri sürerek şunları söyledi:

‘Aklandım ama...’

“Sağlıklı bilgi alamıyorum. Genel Müdürlüğün içinde bana karşı bir kıskançlık var. Özellikle alt kadro beni sürekli takip ediyor. Bu tavırların hepsi çekememezlikten. Yurtdışında gördüğüm saygıyı kendi ülkemde görmüyorum. İki kez ceza kuruluna gönderildim, ikisinde de aklandım, ancak yine onay yazısı çıkmıyor. Sayın Bakan’ı bu konuda yanlış yönlendiriyorlar. İki yıl içinde yaptıklarım ortada. Ancak ben seçilmiş bir başkanım, işimi yapmaya devam edeceğim.”
Kullanıcı avatarı
STeaM
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 480
Kayıt: 26-10-2005 21:00
Konum: CMS Shop
İletişim:

Mesaj gönderen STeaM »

mümtaz tahincioğlu bu işe yıllarını verdi, çok emek harcadı. Motorsporlarında Türkiye ye çok şey kazandırdı ve kazandıracak.

geçen hafta bir açılışta karşılaştık, yapılan kuliste anlattıklarını duysanız şaşırısınız. harika projelerle geliyor ;)
[img]http://img147.imageshack.us/img147/8503/sezaidmpe0rl1.jpg[/img]
[b][size=67]Sağ 2, Hemen Tepe, Sağdan 2, Tepe Sol, Sağ 1,5, Fren!!! Sol 3,5, Tepe Sol Kes 50, 50'de Fren, 2.Tepeyle Sol 4, Çıkışı 100!!!
[/size][/b]
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir