Işıkara depremin tarihini verdi!

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Işıkara depremin tarihini verdi!

Mesaj gönderen Eternity »

ResimKamuoyunda 'deprem dede' olarak bilinen Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'dan şok sözler. Muğla'da bir konfaransta konuşan Işıkara kahin gibi muhtemel depremin tarihini verdi.

Kızılay Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Marmaris Kaymakamlığı, Kızılay Derneği Marmaris Şubesi ve Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öğretmenlere yönelik olarak düzenlediği Deprem Bilinci Konferansı'na katıldı.

Pineta Otel'de yapılan ve öğretmenlerin katıldığı konferansta son olarak Bingöl Karlıova Depreminin üzerinden 9 ay geçtiğini hatırlatan ve 1 Mayıs 2003 Bingöl Depreminden sonra 6'nın üstünde deprem olmadığını belirten Işıkara, "Hazırlıklı olacaksınız, tablo bu. 1.5-2 ayda bir deprem oluyor. 10-20 Ocak tarihleri arasında deprem olursa benim için sürpriz olmaz. 1 Mayıs 2003'ten bu yana 6 üzerinde deprem olmadı. Gecikti. Er ya da geç deprem olacak" dedi.

12 Kasım 1999 Düzce depreminin ardından da 7 büyüklüğünde bir depremin yaşanmadığını kaydeden Işıkara, "Deprem olacak mı sorusunu sormayın ve sordurtmayın. Bu gerçeği kabul edip zararları en aza çekmek için depreme hazırlıklı hale gelmeliyiz" diye konuştu. Konferansta deprem bilinci ve depremden korunma yollarını Işıkara slaytlar eşliğinde gerçekleştirdiği sunumla anlattı.

internet haber
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Gene mi ya ? İnsan düşündükçe kötü oluyo...
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Ninni

Mesaj gönderen Ninni »

2-3 gün kadar önce sitenin birinde, bir hafta içinde adalar-çınarcık depremi, 5 nisana kadarda istanbulda büyük deprem olacağı yazıyordu... toptan paranoyak olacağız yakında... artık deprem deyince tüylerim diken diken oluyor.... rabbim sakınsın bizleri....
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Bir çok söylenti var.İnsan çıldıracak artık düşünmekten.Tedbirli olun falan deniyo çok iyi de , büyük depremden sonra bi deprem çantası hazırlamıştı annem çok iyi hatırlıyorum,şuanda sorsanız nerde olduğunu bilemem.İşte böyle tedbir alıyoruz :o
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Kullanıcı avatarı
Nefret
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Konum: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım
İletişim:

Mesaj gönderen Nefret »

10 20 ocak tovbe ya allah korusun. :?
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
Kullanıcı avatarı
Bigboss
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Bigboss »

Depremin ne zaman olacağına dair hepsi tahmin bunların deprem tabiki herzaman var ama büyük bir depreme ne kadar hazırız?
Bağımsızlık savaşı sürüyor, sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!..
Kullanıcı avatarı
KuPe
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen KuPe »

yemin ederim ki şuan deprem oldu..tam okurken bismillah yaa..tırstım..
[b][color=#ffff24][shadow=red]I don't wanna die...But I ain't keen on living either..This role I've been given..Not sure I understand!!![/shadow][/color][/b]
Ninni

Mesaj gönderen Ninni »

geçmiş olsun..
Kullanıcı avatarı
KuPe
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen KuPe »

saol ya çok sallamadı ama yine oynadık yerimizden..allah korusun çok beter bir olay ya..izmire bişeyler oluyor amaa hayırlısı...
[b][color=#ffff24][shadow=red]I don't wanna die...But I ain't keen on living either..This role I've been given..Not sure I understand!!![/shadow][/color][/b]
Kullanıcı avatarı
SeLvi
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen SeLvi »

bunlar varsayımlar her zaman bir deprem olabilir çünkü deprem kuşağının üzerindeyiz ufak depremler olur da inşallah büyük bir deprem olmaz..
[b]Kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden, ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden...[/b]