F.Bahçe: "Kulüpler Birliği'ni tanımıyoruz"

Fenerbahçe taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1896
Kayıt: 09-11-2005 23:05

F.Bahçe: "Kulüpler Birliği'ni tanımıyoruz"

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

F.Bahçe, Kulüpler Birliği Vakfı’ndan ayrıldığını, Futbol Federasyonu’na gönderdiği muhtıra gibi bir mektupla bildirdi. Birliğin dün Ankara’da yapılan genel kurulunda temsilci bulundurmayan tek kulüp olan sarı lacivertliler, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na gönderdiği yönetim kurulu imzalı mektupta birlikten çekildiklerini açıkladılar. Federasyon yetkilileri, kendilerine ulaşan mektubu, hemen toplantı halindeki Kulüpler Birliği’ne iletirken, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın’ın üyelere okuduğu metinde şu ifadelerin yer aldığı öğrenildi:

Federasyon çözer

‘Biz, Fenerbahçe Kulübü olarak Kulüpler Birliği’ni tanımıyoruz. Türk futbolunun sorunlarının sadece Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde çözüleceğine inanıyoruz. Bu nedenle üyelikten ayrılmak istiyoruz. Geçen sezon yatırdığımız üyelik aidatının faiziyle birlikte, kulübümüze iadesini ve üyeliğimizin iptalini rica ediyoruz.’

Silelim gitsin

Muhtıra mektubu, toplantıdaki tüm kulüp temsilcileri şaşkına çevirdi. Başkanlığa yeni seçilen Özhan Canaydın’ın, ‘Ben Aziz Yıldırım ile konuşup bu sorunu hallederim’ dediği, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın ‘Madem istiyorlar, üyeliklerini silelim gitsin’ dedikleri öğrenildi.




Kaynak : Hürriyet
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir