Gökhan Kırdar "Üstüme basıp geçme beni"

UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
arven

Gökhan Kırdar "Üstüme basıp geçme beni"

Mesaj gönderen arven »

ResimSanatçı : Gökhan Kırdar
Albüm Adı : Üstüme Basıp Geçme
Yapımcı : Loopus

Albüm Hakkında
Gökhan Kırdar'ın Yabancı Damat dizisinde yer verdiği çalışmalarından oluşan "ÜSTÜME BASIP GEÇME" albümü TV Soundtrack Vol.2, Loopus Entertainment yapımcılığında yayınlandı.

Albümde 10 şarkı yer alıyor. "Fayton" ve "Üstüme Basıp Geçme" çalışmaları, sanatçının 1994-1995 albümlerindeki kayıtlı halleriyle bu albümde yer alıyor. Usta müzisyenler Erkan Oğur, Mustafa Süder, Erdem Sökmen, Halil Karaduman, Aydın Karabulut, Cengiz Ercümer ve aranjör Tarık Sezer imzalarına bu iki şarkıda rastlamanız mümkün. Diğer çalışmalar dizi için özel hazırlanmış ve bu şarkılarda sanatçıya Ömer Öcal, özer Özel, Ertan Tekin ve Orhan Osman gibi usta müzisyenler eşlik ediyor.

"Üstüme Basıp Geçme" albümü, Türkiye ve Yunanistan başta olmak üzere diğer Akdeniz ve Avrupa ülkelerinde de dağıtıma sunulacak. Albümün Türkiye genel dağıtımı Ozan Video tarafından gerçekleştiriliyor.

Loopus Entertainment, sanatçının solo çalışması "Tüür_Yağmur Duası" nın, MC-CD-VCD albüm ve videofilm olarak 16 Haziran 2005' te, "Yerine Sevemem 2005" albümünün ise Gökhan Kırdar'ın yaz turnesi sırasında yayınlanacağını duyurdu.

Şarkı Listesi

1. Karşı Kıyı

2. Üstüme Basıp Geçme

3. A Kadın

4. Fayton

5. Esen Rüzgar

6. Barış İçin

7. Garibi

8. Barak Nefes

9. Karşı Kıyı (Keman Mix)

10. Piano
Uguray
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Uguray »

dinlenir sanırım
www.sebnemferahfan.com

[img:f7b3e4424c]http://www.sebnemferahfan.com/ugu_ava.jpg[/img:f7b3e4424c]

bir kahve içseydik.sarılarak ayrılsaydık daha iyi olmazmıydı ?
Kullanıcı avatarı
tasmanyaaa
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen tasmanyaaa »

bnce güsel bi albüm...kapağnı görmemiştm çok hoşmuş
[b]sewemedim kimseyi içimdeki sen gibi...[/b]
wazgecemem
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen wazgecemem »

dinlemedim ama belki beğenirim kolay gelsin şimdiden teşekkürler.