UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
Allah rapin cezasını verdi,peki cezanın cezasını Sagopa vermeyecek mi..?
Ceza nedir,necidir..? Rapci mi,hayır tabii..Kaldı ki popa küfür edip de,onunla bununla düet yapmıştır,pop..
Gel gelelim galata köprüsünde siyah çubuklu şekerini ağzına alırkenki reklamına..Bu kadar basite indirilir bir insan işte..Bir gizlilik,bir asalet olmalı..
Sagopa Kajmer kaç defa televizyonda belirdi..? Kaç defa tükürdüğünü rocco gibi yaladı..? Sagopa olmasa idi zamanında,ceza şu zamanda meçhul idi..
Kargayla gezen leş,aslanla gezen et yerdi..Ceza bunu biliyordu,fakat tekrar öğrenmesi gerekecek..Ki sanmam,para gözükünce göze,kapanır o göz..
Bu ister ceza olur,ister bela..
Nötr..
Ne dava haramisi, ne entelektüel sanat çığırtkanı, ne ütopya devşirmeni. Kuş olup uçtuk semaya..
DISSTORTION EP indirdim dinliyorum haber verdiğiniz için tşk'ler... harika olmuş ya bunun uzerıne sarkı yaparlarsa yuh derim artık ceza ve tayfasıyla...
Arkadaşlar Ceza artık diss işlerine versin kendini Sagoyla müzikal anlamda başa çıkabilecek olsa ortamı böyle germezdi.Artık herkes kimin ne olduğunu biliyor...
Fatalrhymer yazdı:Arkadaşlar Ceza artık diss işlerine versin kendini Sagoyla müzikal anlamda başa çıkabilecek olsa ortamı böyle germezdi.Artık herkes kimin ne olduğunu biliyor...
bence bu Ep den sonra ceza rap muziği bıraksın ben boyle sagopa EP si dinlemedım .. edebıyatı cok guzel kullanmış .. sagopa sadece muzikleriyle değil lirikleriyle de bir numara
Ceza bu işi bırakmasın,disslere de vermesin kendini..Ondan istenilen ve kendisinin de isteği olan fakat hiç bi zaman yapamadığı "efendi olmak" düzeyine gelmesidir..
Ep böyledir,ep budur..Asıl ep budur..
Fars Dili Ve Edebiyatı öğrenimi görmüş bir adama ne cürretle falan filan,anlamam..
edit:
Gel yaralara tuz bas,hasıma el verdim kol gitti a be hey hat..Ben mektubu yazdım..Sayfalarını ister yırt,ister kopart..Sago defteri bürdü,en büyük düşmanı nankör bir bücürdü..Aynaya bak,yok sen..Cahile kalem çeki ver,eski dosta yol ver..
Yol ver,yol ver..
En son dEEp tarafından 03-12-2005 23:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ne dava haramisi, ne entelektüel sanat çığırtkanı, ne ütopya devşirmeni. Kuş olup uçtuk semaya..
Fatalrhymer demiş ki:Arkadaşlar Ceza artık diss işlerine versin kendini Sagoyla müzikal anlamda başa çıkabilecek olsa ortamı böyle germezdi.Artık herkes kimin ne olduğunu biliyor...
bence bu Ep den sonra ceza rap muziği bıraksın ben boyle sagopa EP si dinlemedım .. edebıyatı cok guzel kullanmış .. sagopa sadece muzikleriyle değil lirikleriyle de bir numara
Kesinlikle zaten altyapısı çok sağlam olan bir insandır Sagopa ayrıca Fars dili ve edebiyatı okumuştur buda neden lyric de 1 numara olduğunu gösteriyor.Sagopa sonunda hakettiği yeri almıştır. zaten Mic Check ken de kalbimizde 1 numaraydı ,artık taraflı tarafsız herkes bu adamın değerini anladı.Ve kuvvet mira her anlamda Ceza ve tayfasını ezmiştir.
Kolera:Bu EP.yi yaptım,ilk ve son kes sizlerle girdiğim küçük bir muhabbetti bu yazdıklarım ve biliyorum ki sözüme gelecek.Boşa koydum dolmadı,doluya koydum almadı çok dolu olduğunu sandı olacak.Ben bu EP yi sadece aciz olmadığımı ve diss parçalarının insana nasıl hissettirdiğini anlamanız için yaptım.Çünkü sizlere iyi niyet,sabır sökmüyor,sizin dilinizden konuşmak lazım.(Ama bunu bir daha yapmayacağım,çok elzem bir durum olmadıkça,o yüzden bu ep yi arşivlere katsın dinleyiciler..
Roka:Gerçekten bundan sonra sadece rap yapsanız çok iyi edersiniz, zira bende o yetenek olsa sizlerle asla bu şekilde muhattap olmazdım, bize böyle cevap hakları doğurmayıp, yolunuza baksanız bizlerde mutlu hayatlarımıza kaldığımız yerden devam ederiz, sonuç olarak sizin yersiz yermeleriniz olmasa ceza dan başka türlü lirikler çıkacaktı, şimdi ne yapıyorsanız, ne tür hainlikleriniz varsa unutun, sadece rap yapın..
Arkadaşlar ben yorum yapmıyorum.
Ceza Cephesinin yüzünü siz görün.
Yüzsüzlük,ukalalık ve kıskançlığın bu kadarına pes...
Bağımsızlık savaşı sürüyor, sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!..
taNGo yazdı:Ceza kim ya eheh.Zaten hep iyiler değilde işten anlamayanlar kendini gösteriyor bu ülkede.Magazin programları sağolsun.Layla'ya giden meşhur oluyor
Ceza bitik bi kişilik artık onu popcular dinlesin rap le alakası kalmadı
yaptığım herşey rap adına diyo lolipop yalıyo bundan kimseye fayda gelmez
Yediğin Ekmeği İçtiğin Suyu inkar etmeyeceksin bide küfür olayı varmışki yakışır mı? bi insana
Sago tartışmasız 1 numara
[size=117][color=red][b]Yurtta Sulh Cihanda Sulh[/b][/color][/size]
Düşmezse düşmesin yakamızdan ölüm;
Bizimde dünyamıza sabah olacak gülüm!
O güzel gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm
Unutma umuda kurşun işlemez gülüm
dEEp yazdı:Allah rapin cezasını verdi,peki cezanın cezasını Sagopa vermeyecek mi..?
Ceza nedir,necidir..? Rapci mi,hayır tabii..Kaldı ki popa küfür edip de,onunla bununla düet yapmıştır,pop..
Gel gelelim galata köprüsünde siyah çubuklu şekerini ağzına alırkenki reklamına..Bu kadar basite indirilir bir insan işte..Bir gizlilik,bir asalet olmalı..
Sagopa Kajmer kaç defa televizyonda belirdi..? Kaç defa tükürdüğünü rocco gibi yaladı..? Sagopa olmasa idi zamanında,ceza şu zamanda meçhul idi..
Kargayla gezen leş,aslanla gezen et yerdi..Ceza bunu biliyordu,fakat tekrar öğrenmesi gerekecek..Ki sanmam,para gözükünce göze,kapanır o göz..
Bu ister ceza olur,ister bela..
Nötr..
Bufzz .. Söylenecek her$ey burada
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..