UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
Yıllardır anlamsız bi atışma var rap ve rock çevreleri arasında.İki kesimde bişeyleri paylaşamıyor ama bu ne kadar doğru ? Her iki müzik türünüde dinleyen birçok insan olduğunuda gözönüne alırsak felsefe olarak arlarında çok ciddi farklar yok.Örneğin rap savaşa hayır derken rock çılar savaş isteriz demiyorlar.Bize düşen rap rock ayrımı yapmak değil gerçek sanatçılarla PİYASA şarkıcılarını birbirinden ayırmaktır.Hem Rap hemde rock underground olduğunda makbüldür bence çıkar kaygısı gütmeyen , doğru bildiğini her koşulda savunan SANATÇILAR ister rap ister rock yapsın dinlenmeyi hak eder.Gerisi de kişisel zevke kalır tabi
Daha önce tartışılmış olması konunun kapandığını gösterirmi bilmiyorum ama ben zaten böyle bi çatışmanın gereksiz olduğundan söz ettim.İşini iyi yapanlara da saygı gösterilmesi gerekir dedim.
bana gore her muzik turunun yerı ayrı.. rock da dinlerim.. techno da.. misal bugunlere en cok dinledığim tarz ney ve bendir muziğinden oluşmuş enstrumantal albumler .. yanii