İnternet sayfalarının kaynaklarını görüntülemek için php script yapmışlar.İnternet Explorerde Sayfaya sağ tıklayarak "kaynağı görüntüle" özelliğini bu php scripti kullanarak görüntülüyorsun.
taNGo yazdı:İnternet sayfalarının kaynaklarını görüntülemek için php script yapmışlar.İnternet Explorerde Sayfaya sağ tıklayarak "kaynağı görüntüle" özelliğini bu php scripti kullanarak görüntülüyorsun.
+1 gerek yok uğraşmaya yada yukardan Görünüm ordan "kaynak" diyerek bulabilirsiniz
Ama genede güzel paylaşım teşekkürler
[color=#d10000]<?PHP [/color]
[color=#0000ff]echo ("[/color][b][color=#0051ff][i] When the rain keeps falling can't you hear me calling? For somebody new Someone just like you [/i][/color][/b][color=#002dff]");[/color]
[color=#e30000]?>[/color]
güzel paylaşım ama kimse ugraşmaz sanırdım ben yapa ugraşanlar varmış
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer çekilince de karıncalar balıkları. Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine su karar verir.
[img]http://sonmezhukuk.8m.com/balik.gif[/img]www.sitesakinleri.com
ben kodları yazdım bazı yerlerde fazllaık ar sanırım kaynak kodu goruntuleden sonraki kısımda var ve ben o arama yerien ne yazacam o nun calısması nasıl?
Eğer php bir sitenin kaynak kodlarini görüntülediysen sorun cıkabilir host'a atilinca sayfada bulunan <? baslayan kod otomatik yok olur o yüzden gerek yok
[color=#d10000]<?PHP [/color]
[color=#0000ff]echo ("[/color][b][color=#0051ff][i] When the rain keeps falling can't you hear me calling? For somebody new Someone just like you [/i][/color][/b][color=#002dff]");[/color]
[color=#e30000]?>[/color]