ben dünyadaki yaratıcıya karşı olan tüm vazifelerimi eksiksiz olarak tamamlayıp yaratıcının huzuruna ak bir alınla çıkabilecek şekilde görevlerimi yaptıkdan sonra ölüm nerede olursa olsun farketmez
ŞÖYLE YATAĞIMDA..SAÇLARIM BEYAZLAMIŞ, YÜZÜM KIRIŞMIŞ..BURUŞMUŞ ELLERİMİ TUTMUŞ TORNUM BAŞIMDA..SEVDİKLERİME SON KEZ BAKIP..HUZUR İÇİNDE BİR ÖLÜM İSTERDİM..
[b][color=#ffff24][shadow=red]I don't wanna die...But I ain't keen on living either..This role I've been given..Not sure I understand!!![/shadow][/color][/b]
ŞÖYLE YATAĞIMDA..SAÇLARIM BEYAZLAMIŞ, YÜZÜM KIRIŞMIŞ..BURUŞMUŞ ELLERİMİ TUTMUŞ TORNUM BAŞIMDA..SEVDİKLERİME SON KEZ BAKIP..HUZUR İÇİNDE BİR ÖLÜM İSTERDİM..
haklısn kupe eleştirmedende muhalefet yapıla biliyormu bilmiyorum ama bu sozunde tek eksik allahın emirleriniyerine getirmiş biri olarak bu dunyayı terk etmek yani eksik olanda bece buyuk bir eksik
İYİ ENİYİKAMERAMAN SEN ÖYLE ÖL O ZAMAN BEN BÖYLE ÖLCEM BANA NE.. ALLAH BENİ AFFETSİN
[b][color=#ffff24][shadow=red]I don't wanna die...But I ain't keen on living either..This role I've been given..Not sure I understand!!![/shadow][/color][/b]