değiştirdim..... ajan (+16)

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ilmurat »

SİYAH KEÇİ

Afrika'nın, tamamen siyahi insanların bulunduğu bir bölgesinde beyaz bir papaz görev yapmaktadır. Birgün papaza bir yerli gelir ve;
-Efendim benim beyaz bir çocuğum oldu fakat buraya enyakın beyaz sizden başka enaz binkm uzaklıkta
buna bir açıklık getirirmisiniz?diye sorar. Papaz bir an şaşırır eli ayağına dolaşır. Ne diyeceğini bilemez. Tam o sırada dışarıdaki keçiler gözüne takılır ve yerli adama dönerek;
-Bak evladım şu dışarıdaki keçileri görüyor musun?
-Evet!
-Keçilerin hepsi beyaz fakat içlerinden birisi siyah. Çünkü tanrı gücünü göstermek için bu tür olaylara başvurur...derken yerli söze karışır;
-Tamam, tamam ben bu beyaz çocuğu unuttum ama sende o siyah keçiği unutacaksın
[scroll][color=brown][b]G İ T T İ M[/b][/color][/scroll]
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ilmurat »

Kadin kocasinin halk kosusuna katilmasini firsat bilerek sevgilisini eve çagirmisti. Kadin ve sevgilisi tam sevismeye baslarlar ki kapi çalar.Kadin önce panik olmaz ve diyafondan asagiya sorar:

-"Kim o?"

-"Benim karicigim, disarida çok yagmur yagiyor ve ben kosuya katilmaktan vazgeçtim" .

Kadin kocasina biraz beklemesini söyler ve sevgilisinin giysilerini eline vererek balkona atar. Adam çirilçiplak balkonda ne yapacagini düsünürken asil rezaleti farkeder:

Halk kosusu tam bulundugu evin önündeki caddeden devam etmektedir. Adam büyük utanç içinde hemen asagiya atlar ve yüzlerce kisiyle beraber kosmaya baslar.Yanindaki adam dayanamayip sorar:

-"Afedersiniz beyefendi, hep çiplak mi kosarsiniz?"

-"Evet" der adam. "Ben rüzgari vücüdumun her yerinde hissetmekten büyük keyif alirim. Bu yüzden de çiplak kosmayi tercih ederim."

-"Pekii" der digeri "çiplakken hep prezervatifle mi kosarsiniz?"

Adamin basindan asagi iyice kaynar sular dökülür, artik rezaletin son perdesindedir, ama gene de kendini toparlar ve:

-"Hayir... sadece yagmur yagdigi zamanlar"!!!!!..
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ilmurat »

Bir tımarhanede deliler ayaklanır ve binanın orta bahçesini işgal ederler. Hiçbiride dağılmaz. Bunun üzerine doktorlar toplanarak yönetmeliği açarlar ve aynısını uygulamaya karar verirler.

Yönetmeliye göre bir doktoru çırılçıplak soyar delilerin içine atarlar. Doktor içeri girince * BOMBAAA * diye bağırır. Bunu gören deliler doktoru tuttukları gibi camdan dışarı atarlar.

Bunun üzerine doktorlar tekrar toplanır ve konuşurlar. Bu işte bir yanlışlık vardır. Delilerin hepsinin dağılması gerekmektedir. Yeniden denerler. Bir doktoru daha soyup içeri atarlar ve oda * BOMBAAA * diye bağırır.

Deliler onu da tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Başhekim en sonunda bir de ben deniyeyim der ve soyunup delilerin arasına girer ve * BOMBAAA * diye bağırır.

Bunun üzerine bütün deliler kaçışır ve binayı ve orta bahçeyi terk ederler. Doktorlar merak eder ve biraz akıllı olanlarından toplayarak bu durumu sorarlar. Niçin siz ilk iki doktor girdiğinde binayı boşaltmadınız da son başhekim girdiğinde boşaltınız? der.

Delilerde "İlk giren iki bombanın fitili uzundu ama son giren bombanın fitili kısaydı zamanımız yoktu içerde patlamasın diye böyle yaptık" derler
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ilmurat »

bir gün karı koca ayrılmaya karar vermişler.çocuğun kimde kalacağına kara veremedikleri için mahkemeye başvurmuşlar.
Hakim:anlat kizim çocuk neden sende kalmalı?? [ resmi görüntülemek için tıklayın ][ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kadın:çocuğu doguran benim ,bu yuzden en fazla hakka ben sahibim çocuk bende kalmalı hakim bey..
Hakim adama enin soylemek istedigin bir şey varmi der??
Adam:hakim bey sorarim size siz bir kola makinasina bozuk para attiginizda makina size bir kola verir.bu durumda kolanın sahibi parayı atan mı ;yoksa kolayı veren makinemi??[ resmi görüntülemek için tıklayın ][ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Karar:çocuk babada kalacak......