arkadaşlar ben birde sundan bahsetmek istiyorum bu konuyu arkadasımız acarken butun herseyi full olarak yuklememk isityorum demiş en kısa zamanda birincisi bunu yapmak için imaj programlarını deneyebilitsin ikincisi ise katılımsız kurulum cd si yapma yani bir tane xp cd si yapıyosun ama ole bir xp cd 'si ki tum driverlar programlar kendiliğinden kuruluyo hatta sana kurulumda bişi sormuyo sen cd 'yi takıyosun ve gidiyosun 30 dakıka sonra geliyosun bakıyosunki herseyin kurulmus biçimde herseey hazır bununla ilgili ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız hatta boyle birr cd yapmak ve kullanmak istiyorsanız www.windocs.org adresini inceleyin
hayat yolda karşılaştığın fırtınalarla değil gemiyi limana getirip getiremediğin ile ilgilenir...
Merhaba Arkadaşlar,
bilgisayar formatlamayı güzel anlatıyorsunız.Fakat,anlatım kesik kesik oluyor.
Bilen arkadaşlarımız,bu işi ilk baştan alarak bir kez daha anlatırlar mı.
Bazen CD yerine disketten başlanıyor.Bios ayarları var.Harddisk sürülmesi var.Bölünmesi var.
Selamlar.
Acronis True Image bu programı bulup kullanabilirsen istediğini 10 dk da da yapabilirsin fakat bir sefere mahsus makineni temiz bi şekilde formatlayıp kuracaksın tüm yazılım ve sürücülerini sonra bu programla imajını aldıktan sonra hiç bir şeyden korkma makinene birşey oldumu takacaksın boot cd sini 10 dk da her şey ilk kurduğunu şekline dönecek programı bulamazsan mail at ben sana göndereyim