ya sonra bu çocuklar büyücekler adam olmaya çalışcaklar topluma karışacaklar. Piskolojik bozukluklar vs. bissürü sağlıksız nesil yetişcek. Adam içerde sopayı yer yer der ki dünya böyle birşey işte ilerde büyür ii sopu kaçırır belaya bulaşır bu da başkalarına dayak atar..
video yu daha fazla sinirlenmemek için izlemeyeyim ben ninni arkadaşim söylediklerine katiliyorum benim ailemleminde öğrenimi yüksek okul değil sonuçta bunlarin cahillikle alakasi yok.. insanlikla alakali tabiki bunlarin içinde bir dirhem insanlik olsa bunlari yapmazlardi...
İnsanlık dışı bir durum. Hatta gelecekteki nesil için potansiyel suç ve psikopat kaynağı yetiştiriliyor resmen.
Ama ordaki bakıcılar için de Eğitim düzeyi insan olsalar büyük ölçüde böyle olmazdı. Bu mesleğin okulu var ve bir çoğu açıkta geziyor. Neden bunlar yerleştirilmiyor.
Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek...
Kara çarşafa girsin diyorsanız,
Yobazın gazabından ürkerek...
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
kıyamam o çocuklara ya.. yazık değiL mi* hangi zihniyetle sen küçücük savunmasız çocuğa elini kaLdırıyorsun... kaynar sular vurmalar falan.. vallahi o kadınları idam etseler içim yanmaz...
o çocukların sevgiye iLgye ihtiyacı varken yapıLan şeye bakın ya... vallahi çok üzüLdüm. şimdi de aLmışlar istanbuLa getirmişler o çocukları.. bu zamana kadar kimsenin sesi çıkmadı iLLa bu olayların olması mı gerek..
bunlar nasıL insan anlamış değiLim..hayvanlar biLe daha vicdanLı...
gebersin o ufacık çocuklara onları yapanLar.....!!!
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]