Gec kalan mektup

Yaşanmış düşündürücü ve duygulandığımız yazılar.
aziZe
Fast Friend
Fast Friend

Gec kalan mektup

Mesaj gönderen aziZe »

Anneannecim,
Keske sana son kez <ÜLKÜs> deyip,sikica sarilip o pamuk yanaklarindan öpebilseydim,ama yapamiyorum.Sunu bilmeni istiyorum ki seni çok sevdim ve her zaman sevecegim...
Teyzemlerin evini su bastiginda,orta katta beraber yatiyorduk, hatirlar misin ton tonum...
Annemler döndügünde, ben seninle kalirdim istanbulda. Hatta o otobüs maceralarimizi hiç untmayacagim... Biriyle ayni evde bile kalamazken benimle ayni yatakta yattin sen... Okula ilk basladigimda her sabah saçimi örerdin, ve sana dükkan'in nasil yazildigini sormustum... Senden çok fazla sey ögrendim anneannecigim. Sen çok düsünceli ve kibar bir hanimefendiydin ama ben sen kadar olamiyorum ULKUsüm, çünkü sahtelikten nefret ediyorum. Bu kadar Seyin üstüne o sahte yüzler beni delirtiyor.anlIyor musun anneanne? KeSke burda olsaydin ve seni kuaföre götürmemi isteseydin yada markete... Keske bir kez daha penguenin beyaz dondurmasindan isteseydin... Keske son defa o çok tuzlu doritos cipsinden ve sosundan yeseydik afiyetle... Keske benden saçimi toplamami yada sandalyeyi öyle geriye sallandirmamami isteseydin.Bu kez içimden 'yapsam nolur?' demezdim... Keske anneanne ben yine o televizyonun yanindaki paralari göstersem zengin oldugunu ima ederek sende gene onlarin Yildiz Teyzeme ait olduGunu açIklamaya çalissaydin ama ben inat etseydim...
ne vardi ki seni birakip taa Istanbullara geldim? Iyi okullarda okuyunca noluyor sanki... Gene aynI yere, topraGin altina gitmiycez mi... Senden böyle ayrilmak istemezdim anneanne! InSallah annemleri de böyle hasretle kaybetmem! Allah'Im sen koru... anneannecim, gittiGin yerdeki Gezeklerde de benden ve benim baSarilarimdan bahset gururla olur mu... Huzur içinde yat ton tonum mekanin cennet olsun... Seni hiç unutmayacagim... ve çok özleyecegim!.....
_lavinia_
Kullanıcı avatarı
SeNSiZiM
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen SeNSiZiM »

cok guzel :(
[color=#fffff5]][shadow=#ff0088][b][size=159]GiDi$iN SoNuMuN Ba$LaNGiCi oLDu....

SeN GiTTiN, BeN BiTTiM!...[/size][/color][/shadow][/b]
Kullanıcı avatarı
Nefret
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Konum: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım
İletişim:

Mesaj gönderen Nefret »

super :(
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

hiçbir şey için geç kalınmış sayılmaz inanın o mektubu birileri okuyamasada mutlaka duyoyor yada hissediyordur bu dünyada olmasa dahi ... sonsuza kadar ölmeyecek şeylerden biride sevgidir ...
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

Doğrudur kilahmet
enjoy the silence..
B.E.B.I.S.I.M

Mesaj gönderen B.E.B.I.S.I.M »

yuregine saglik :(
CaGLa2

Mesaj gönderen CaGLa2 »