Bizim yiğit diye bi arkadaş var onun var bi tane erkek sibirya kurdu. Hatta iki tane de yavrusu varmış vakti zamanında ama erkek olanını zehirlemişler dişi olanını da çiftleşmesinler diye vermek zorunda kalmışlar. Harika hayvanlar. İlerde köpek alırsam ilk düşüneceğim cins
Köpeklerden anlayan ve köpek besleyen bir kişi olarak bu cinsi 'yalan' olarak nitelendiriyorum.Gerçekten tatlı ve kurdumsu görünümüne karşın -özellikle gözleri- kapışmada,kavgada zayıf kalan bir köpektir.(arkadaşlarla ağlayan köpekte deriz buna) Tabi ki beslemeyin gibi bir şey söz konusu değildir yanlış anlaşılmasın..
[size=75][color=grey][b]I found her...[/b][/color][/size]
kusura bakmayın yanlış yere mesaj gönderdim.arkadaşlar IcEman a yazdıgım mesaj benim yavrularla ilgili. aaKe benim erkek okadarda sakin değil insana bişey yaptıgını görmedim hatta hırsızada bişey yapmaz ama diğer köpekler ve kedilere karşı düşman hatta birkaç kere kavga etti biri kangaldı bizimkini biraz hırpaladı ama kolay yılmıyolar.dişi erkeğin iki katı büyüklükte ve onu daha kavga ederken görmedim. Busöylediklerimden onları dövüştürdüğümü sanmayın bahçeden kaçıp diğer komşularım köpeklerine saldırıyo:) bence kesinlikle bi hayvan beslemelisiniz onların sıcaklığı bi başka oluyo.