devam....
Sanat, podyum ve televizyon dünyasının ünlü isimleri bazen öyle gaflar yapıyor ki, duyanlara "Bu kadar da olmaz" dedirtiyor.
Ünlülerin gaf yapması herkesi şaşırtır. Bir o kadar da herkesi güldürür. İşte bazı ünlülerin unutulmayacak gaflar!
Cüneyt Arkın: İstanbul'un 5'te yarısını gezdim.
Şenay Akay: Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar.
Asena: Elimde olmayaraktan silim sürtmüş olabilir.
Ebru Gündeş: Sade sadelikten gelir. O yüzden sadeyi tercih ettim.
"İç organlarımızı çekiyorlar" Tuğba Özay: Kameramanlar elbiseyi çekmiyor ki, kamerayı alta koyup iç organlarımızı çekmeye çalışıyor. Bu arada tek estetiksiz mankenlerden biriyim ben.
Seren Serengil: Telefonla bağlanan seyirciye soruyor: "Sevgilin nereli?". Karşıdaki ses: "Kars". Serengil: "Doğu tarafı oluyor değil mi?".
Öykü Serter: Evet tüm bilgelerimizden puanları aldık. Sadece dış bölgelerimiz kaldı.
"Her geleni yaptım" Gülben Ergen: Sizin karşınıza iyi çıkabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. her geleni yaptım.
Doğuş: Müzikte tek eksiğim opera.
Hilal Cebeci: "Takip mesafesi, mesela ben şu anda 40 km hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km olmalıdır". Sunucu: "Ama Hilal hanım, bu durumda İstanbul-Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir".
Ece Erken: Evet sevgili seyirciler ikinci tura başlamadan önce birinci tura başlıyoruz.
*Kaynak: www.milliyet.com.tr