arkadaşlar iki konuda yardıma ihtiyacım var
1- Bilgisyara kayıt yaptığımız film dosyalarının daha az yer kaplamasına olanak sağlayan bir program veya bir yöntem varmı?? Tavsiyesi olan varmı??. CD ' ye çekilenler bir süre sonra bir şekilde bozuluyor. HDD'de arşiv yapmak istiyorum.
2- Elime bir bilgisayar geçti ama güvenli kipte dahil içerisine giremediğim klasörler var hiç bir şekilde giremiyorum. Acaba bana yardımcı olabilecek biri var mı??. Klasöre ve içindekilere zarar ver meden nasıl aça bilirim.. Not:Bilgisayarı geri vececeğim vediğimde de kişinin klasörlerine ulaştığımı anlamaması lazım, zira kişi kendisini dünyanın en akıllı kişisi sanıyor.)
1- Video dosyalarının uzantılarını ve görüntü kalitelerini değiştirerek bilgisayarda daha az yer kaplasını sağlayabilirsin. Bunun için bir çok converter programları var zaten.
2. soruna gelince başkalarının kişisel bilgilerine ulaşmak istemen bence yanlış bir davranış ve bunun için burdan yardım göreceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Bu hatanı bir daha tekrarlamamanı tavsiye ederim.
[b]I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations. [/b]
ben ufak bir notu unuttum kişi kendisi diyor böyle bir dosya var açabiliyorsan aç. hatta yardım al diye söylüyor. Bende kızdım ben açamazsan açabilecek kimseler vardır diye düşündüm. Kişilerin özel şeyleri kendilerini ilgilendirir. Ya karşınız daki kişi size meydan okuyorsa ne yaparsınız ????
Başkalarının özel bilgilerine ulaşmak kişisel haklarına saldırıdır. İlk sorunuzun cevabınızı aldığınıza göre konu kilitlenmiştir.
[b]I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations. [/b]