Temel vahşi batıya gitmiş. Barda oturuyormuş. Tam o sırada içeri uzun boylu yapılı izbandut gibi bi kovboy girmiş.
Kovboy şöyle bi gerinmiş. Ulaaaaaan sağ tarafımdakiler o...u çocuğu sol tarafımdakiler peze.....k varmı lan itirazı olan diye nara atmış. tabi kimsede ses seda yok. Herkes korkudan altına yapıyo. Bizim Temel utana sıkıla ayağa kalkmış. Kovboy şöyle bi bakmış. Ne o lan demiş yoksa bi itirazın mı var?
Bunun üzerine Temel cevap vermiş. "YOo uşağum ne itirazu haaççan pen yanliş trafa oturmişum daa...
İki tane çekici ve güzel lezbiyen diskoda eğleniyormuş. Bunları gören Temel kadınları çok hoş bulmuş ve onlarla birlikte olmak istemiş. Yanlarına gitmiş. Temel'in kendilerine asıldığını gören kadın boşuna uğraşma arkadaş ben lezbiyenim demiş. Lezbiyenin ne demek olduğunu bilmeyen Temel "O nedur ki daa demiş". Kadın "Yani ben sadece kadınlarla beraber olurum" demiş. Bu Temel'in çok hoşuna gitmiş ve " Haççan pen ta sizi cibu lezbiyenum "
Zamanin en buyuk Mayfa babasi cok agir bir suctan yargilanmaktadir ve idami istenmektedir. Juri uyelerinin icinde Temel de vardir. Mafyanin adamlari mahkemeden once Temeli bir kenera cekerler ve soyle derler:
-Temel ne yap et Babanin idam kararini muebbet'e cevir yoksa bu senin sonun olur derler!!!
Temel'in icine korku dusmustur acep ne yapsam da bu adami kurtarsam diye dusunur. Dava baslar, gunlerce devam eder ve nihayet Jury uyeleri karar vermek uzere odalarina gecerler. Aradan uzun bir sure gectikten sonra jury geri gelir ve kararini okur:
-Muebbet hapis, derler.
Bunu duyan Babanin adamlari ne yapacaklarini sasirilar, dogru Temel'e gidip
-Afferim sana Temel, simdi gozumuze girdin, derler. Ehh be Temel iyi guzel de bu isi nasil basardin diye sorarlar:
Temel "Sormayin bre usaklar, der, millet Beraat Beraat diye tutturdu, Muebbete cevirene kadar aklan karayi sectim.."
Bir gun bir meyhaneden iceriye iri kiyim bir adam girer ve bagirmaga baslar:
- Ulaaan ,hasan hanginizsiniz ciksin ortaya,gebertecegim onu.....Kimsede ses yok,
Adam durmadan ana avrat kufur ederken,arkalardan ciliz bir ses gelir:
- Ula ne bagiraysun? hasan penum?
Bunun uzerine iri yari olan adam,o ufakligi bayiltincaya kadar dover,kan revan icerisinde birakip gider.Herkes zavalli adamin basina kosar,yuzunu,gozunu yikarlar,adam kendine gelince baslar gulmege herkes hayretle sorar:
Hemserim herif seni gebertti sen guluyorsun.Adam cevap verir:
-Ula nasil culmeyeyum? Pen hasan tegulim,nasilda kandurdum oni?