KELEBEKLER KRALİÇESİ
Seni anlatıyor gözlerim sadece seni.Bitmek tükenmek bilmeyen
heyecanım deli bir ritimle dans ediyor yüzümde..Adını anarken titriyor dudaklarım.Dört mevsimi aynı anda yaşar mı insan¿Yaşıyor yüreğim.
Görüyor musun bembeyaz karın ortasında açan kır çiçeklerini¿Görüyor musun çiçekten çiçeğe dolaşan beyaz kelebekleri¿
Özlem dolu kanat çırpınışların sahipleri o kelebekler.Beyaz kelebekler…
Senin varlığınla doldururlar içimi ve şimdi hiç gitmiyorlar.Bedenimin her yerinde uçarlarken senin ismini söylüyorlar duruyorum.Kadifemsi kanatları tenin gibi tıpkı.Dokunsam, incinecekler sanki.Uzaktan baksam,
dokunmuyorum diye küsecekler belli.Ve sen kelebekler kraliçesi uzaklığı
varlığınla yakın kılıyorsun kelebeklerimi yaşatıyorsun.
Şimdi başka bir dünyadayım.Gözümü açıyorum sen, kapıyorum sen.Sen varsın ya, senden öncesini hatırlamıyorum.Senden önce nasıldı bu hayat¿
Neler yaşanırdı¿Nasıl dile gelirdi sevgi sözcükleri¿O zaman da özler miydim ben¿ Bilir miydim özlem duygusunun ne olduğunu¿
Saklamıyorum hasretliğimi.Deli mavi bir özlem benimkisi.Özledikçe mavileştiriyorum seni de.Seni, içimde kelebeklerimin kanadında, uzaklarda olsan bile taşıyacağıma inan.Gözlerindeki derinliği, minik hüzünleri,
tedirginliği ve o eşsiz heyecanı unutmayacağıma inan…
Bakışlarımla okşayacağım yüzünü dokunmasam bile.Adını söyleyeceğim karşımda olmasan bile.Yoldaşın olacağım bensiz gecelerinde.Bir denizin kıyısında gözlerini ufka dikmiş bakarken birden ortaya çıkıp içini ürperten rüzgar olacağım, saçlarını savuracağım.İçki kadehine değdiğinde dudakların,
benim dudaklarımın tadını alacaksın.Bana susayacaksın.beni içeceksin
yudum yudum.İçine akacağım ve bu akışı hiçbir şey geri çeviremeyecek
Dokun bana.Tenimde alev alev yandığını hissedeceksin.Durma, bak
gözlerime.Orda sadece kendini göreceksin.
Söyle kelebekler kraliçesi, ben böylesine yaşarken sen gidenlerden olacak mısın¿Bu umudu, bu heyecanı, bu özlemi, bu tutkuyu bir anda elinin tersiyle itip başka ülkelerde hüküm sürecek misin¿Ya kelebekler¿Onları sensizliğe mahkum edip ölümle baş başa bırakacak mısın¿
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
yok su an sırılsıklam asıgım canıma ama biraz abes geldi
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
Acı Çekmek:
Acı çektirmek hoşuna giderse ,çekerim.
Daha çok yaşamak isterim.
Sırf bana acı çektir diye.
Her türlüsünü çekerim ama,
Biri hariç.
Seni sevememenin acısı!