En SevdİĞİnİz KİŞİ Hangİsİydİ İlka AŞkin Mi Son AŞkin Mi İsİmm
BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL
Şimdiye kadar 1 kişiyle çıktım ee odur sanırım seviyordumda baya ama noldu anlamadım soğudum birden sıkılmaya başladım. Sanırım çıkmak bana göre değil. 3 ay çıktım sayılır. Eh o.
ben 25-30 kişiyle çıkmışımdır! tam rakam bilmiyorum! ( tabiki bu rakam sadece türk olanlarla alakalı, yabancıları saymıyorum) ilk aşk mevzusu bence yalan! zaten o ilk duygu ve aklında kalıyo! ama daha iyilerini tanıdıkça durul deişiyo! ben en çok bu son çıktımı sevdim! seviyorumda ve çıkıyoruz hayla
[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]
[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]