itiraf ediyorum. amcamın kızına amca oğluyla anlaşıp " ben azrail. saat 1:30 da canını almaya geleceğim şahadet getir" diye numara yazmayan numara yerine azrail yazan mesajı ben gönderdim. neticede gerçek sanmışlar, kız, amcam,yengem 1.30 a kadar uyumamışlar oturmuş dua etmişlerdi. hatta kız zangır zangır titremiş ve bunu kimseye söyleyemedik.
Ayrıldı gönül yine bir tek eşinden
Bulmakta teselli batan akşam güneşinden
Alnımdaki hattı yaşımın matemi sanma
Her çizgi açıldı acı hicran ateşinden
İşsiz mühendisle yine yeniden
itiraf ediyorum eskiden günde 1 dondurma yeme hakkım vardı. sabah annemin yanına gider anne dondurmamı amak istiyorum derdim yerdim onu. akşam babamın yanına gider baba hani bana dondurma babamın verdiği parayla iki dondurma alırdımm.. etti günde 3 taneee
he he bende halam gile tatile gitmiştim apartmanın en üst katındaydık halam reçellik vişne almıştı kalanını bize vermişti bizde yiyip yiyip aşağıya milletin kafasına atıyoduk tabi kimse göremiyodu bizi ama bi tane kadının göğüslerinin arasına kaçınca bide bizi görünce eve kadar geldi ve halama şikayet etti ve halamdan sağlam bi tokat yemiştim....
Geceler mi sen, benmi yorgunum
Mermiler mi sen, benmi yangınım
Düşlerim tutsak
Yüreğim sürgün
İçimde bir çocuk tedirgin......
ben ve kardeşim kuzenler komşu çocukları ananemlerin bahçede oynuyorduk.Agaca çıkmaya karar verdik. çıktık ama çatırt çatırt diye ses geliyordu çok korktuk bide baktık ağaç ikiye ayrılmış 15 çocuga nasıl dayansın eve geri gelsek dedem bizi parçalar napalım napalım derken bahçenin arka tarafından tarla yoluna geçtik gide gide köyün girişine geldik ve kuzenlerin bahçede oynadık taki ananem bizi çağıranadek.Akşam dedem ağacın ikiye ayrıldığından yapanları eline geçirirse neler yapacagından bahsetti ama ben hiç bir şey söylemedim
Affedilmeyen yazdı:İtiraf ediyorum: Okulda bayılmıştım, o numaraydı
seni pis numaracı bide ortağım olacan senden ortak olurmu beeeee...
dur bende bi itrafta bulunayım;okuldaki bi hocamdan öyle gıcık kapıyorumki yani elimden gelse onu okuldan uzakalaştırmak için bşyler yaparım
[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]