Gülüşün TRT’ye hafif kalıyor

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Gülüşün TRT’ye hafif kalıyor

Mesaj gönderen Eternity »

ResimAnkara Radyosu Çoksesli Müzik Müdürü’nün Pavarotti dinleyen sanatçıları "vatan haini" olarak nitelendirdiği TRT’de sular durulmuyor. "Gün Başlıyor" programının sevilen sunucusu İkbal Gürpınar da yönetimin baskılarına dayanamayıp istifa ettiğini söyledi. Gürpınar, "Kahkahama bile karışıyorlardı. ’Senin kahkahan TRT’ye hafif kalıyor’ denildi" dedi.

TRT’de yayınlanan "Gün Başlıyor" programının sunucusu İkbal Gürpınar yönetimin baskılarına dayanamayarak istifa ettiğini açıkladı. Gürpınar, Hürriyet’in daha önce "TRT’de sansür" başlığıyla duyurduğu olayı ve kendisini istifaya götüren gelişmeler konusunda şöyle konuştu:

TELEFON GELDİ

"Gün Başlıyor programının 2005’teki son yayınıydı. Dansçı Gülüm Pekcan’ı konuk olarak çağırdık. Gülüm Pekcan, ’Zeybek’ adlı dans çalışmasını yaptı. Reklam arasında kıyafetini değiştirmek için kulise gitti. Bu arada program yapımcısı Safiye Genli benden Gülüm Pekcan’ı programın ikinci yarısına çağırmamamı istedi. Genel Müdürlük’ten telefon geldiğini söyledi. Kıyafetinin açık olduğunu söylemişler."

FAHİŞE MİYİM

"Gülüm Pekcan ilk başta programa dönülmesine izin verilmeyince ’Ben fahişe miyim?’ diyerek ağlamaya başladı. Kız ağlıyordu, zor bir durumdu. Safiye Genli sorumluluğu üzerine alarak Gülüm Pekcan’ı yayına çıkardı. Bunun üzerine Safiye Genli görevinden alındı. Ben de TRT yönetiminden Safiye Genli’nin tekrar Gün Başlıyor’a dönmesini istedim, ekibimle çalışmak istediğimi vurguladım. Bunun kendi iç işleri olduğunu belirterek, isteğimi gerçekleştirmediler. Ben de istifa ettim."

"Kahkaha atmama bile karışıyorlardı. Hatta ’Kahkahan TRT’ye hafif kalıyor’ demişlerdi. Ayrıldıktan sonra seyircilerden yüzlerce mail, mektup aldım, ’kahkahalarını özledik’ diye. Bazı kişiler de para konusunda anlaşamadığım için ayrıldığımı öne sürdüler. Ben TRT’den çok fazla ücret almıyordum ki. Çok severek yapıyordum işimi."

Hürriyet
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 5943
Kayıt: 24-01-2006 01:40
Konum: Konya

Mesaj gönderen Affedilmeyen »

TRT cozuttu iyice.
Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
Kullanıcı avatarı
eniyikameraman
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2525
Kayıt: 01-11-2005 17:01
Konum: gök yüzünden

Mesaj gönderen eniyikameraman »

ikbal abla biz senin arkandayız her zaman kıymet bilmeyen bu camiyada deger bulamaz senin gibi bir programcı zor bulunur
[img]http://img148.imageshack.us/img148/3443/28rl1.jpg[/img]
Ninni

Mesaj gönderen Ninni »

İkbal Gürpınar çok neşeli bir bayandır ama aynı zamanda bir o kadarda hanımefendi biridir. Onun gülüşünün hafif kaçmasına imkan yok.. Hafif biri değilki gülüşü hafif kaçsın.. TRT yönetimini toptan değiştirmek lazım.. Suyunu çıkarttılar.. Bulunduğu konuma yakışmayan insanları getirip başköşeye oturturlarsa olacağı budur... Eğitim şart,kültür şart hele ki insanlık hepten şart..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir