Rüştü yuvadan uçuyor

Fenerbahçe taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1896
Kayıt: 09-11-2005 23:05

Rüştü yuvadan uçuyor

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

Teknik Direktör Christoph Daum'un ısrarlı ‘Tecrübeli kaleci istiyorum.' sözleriyle alınan Rüştü'nün gelecek yıl için kadroda düşünülmediği ifade ediliyor. Daum'un dayatmasıyla yeniden Fenerbahçe'ye kazandırılan Rüştü; genç file bekçisi Volkan Demirel'in bu sezonki başarılı performansıyla kulübeye hapsolmuştu.

Henüz Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde bir dakika bile forma bulamayan milli kalecinin, saha kenarında olmasına rağmen 2,5 milyon Euro alması tartışmalara neden olmuştu. ‘Avrupa'nın en pahalı yedek kalecisi' yakıştırmaları yapılan Rüştü'yle yeni sezonda anlaşılmayacağı ve sadece Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne karşı forma verilmesi ayrılığın işareti olarak görülüyor. Ayrıca Karşıyakaspor'da kiralık olarak forma giyen Recep Biler'in, Rüştü'nün yerine yeniden kadroya kazandırılacağı konuşuluyor. Serdar Kulbilge'nin dışında zaten Volkan Babacan gibi kaliteli bir de gelecek vaad eden kaleciye sahip olan Sarı-Lacivertliler’in bu mevkide fazlasının bile bulunduğuna dikkat çekiliyor.

Deneyimli kaleciye, Premier Lig takımlarından Portsmouth, Newcastle United ve Birmingham City'nin talip olduğu bildirildi. Ayrıca La Liga'dan da Rüştü'yle ilgilenenlerin olduğu kaydedildi. Bu teklifleri sezon sonunda menajeriyle oturup değerlendireceği belirtilen Rüştü'nün, Kanarya'da farklı şekilde kullanılmasının da mümkün olduğuna değinildi. Eike İmmel'in ayrılmasından sonra kaleci antrenörü eksikliğini Rüştü ile giderebilmede ihtimali bulunuyor.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir